Zeeverkenners (11-16)

Ben je dol op water? Zou jij wel willen zeilen in het donker, kamperen op een verlaten eiland of willen chillen op een boot? En ben je op zoek naar vrienden voor het leven? Kom dan eens langs bij de Zeeverkenners!

Wat zijn Zeeverkenners? De jongens en meisjes van 11 tot en met 16 jaar vormen de zeeverkenners van de Wilhelminagroep. Dit is de speltak voor de échte waterliefhebbers. De Zeeverkenners hebben acht boten; vier voor de jongens en vier voor de meisjes. Samen met de vijf andere Zeeverkenners uit je boot ga je op avontuur!

Wat doen Zeeverkenners? De Zeeverkenners zijn altijd op of rond het water te vinden. Om te zeilen, roeien en te wrikken. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ‘s zomers ín het water ligt. Bijvoorbeeld voor een potje waterhonkbal. Maar wat dacht je verder van boeiendans, achteruit zeilen of een carnavalsoptocht met boten? Om al dat zeilen, roeien en wrikken nóg leuker te maken kan je bij de Zeeverkenners je zeil- en roeidiploma halen.

Op kamp! De Zeeverkenners gaan vijf keer per jaar met z’n allen op kamp. Het zomerkamp is het absolute hoogtepunt! Lekker met je eigen boot naar het kampterrein; zeilen, roeien en gesleept worden door de leiding of (nog spannender) door toeristen!

Zeeverkenner worden?
Lijkt het je leuk om een keer mee te kijken op zaterdag? Neem dan contact op met de schipper van de Zeeverkenners! Je kan mailen via ons contactformulier.

Waar en wanneer? ‘s Zomers zijn we van 12 tot 17 uur aan het roeien en/of zeilen en ‘s winters werken we aan de boten van 11 tot 16 uur. Natuurlijk is er genoeg afwisseling in het programma, zoals een Lek-opkomst, die de hele dag duurt.

Tot op het Baken!