Wilde Vaart (16-18)

De
Wilde Vaart bestaat uit jongens en meisjes van 16 tot 18 jaar. Naast zeilen op het Merwedekanaal of de Lek doen zij tal van bijzondere activiteiten zoals een dagje HISWA/Amsterdam, een videofilm maken, bowlen en nog veel meer. In de zomer gaan zij twee weken ergens in Nederland op kamp. Lekker zeilen, roeien, koken en heel veel gezelligheid.
In de rest van het jaar gaan zij regelmatig een weekendje weg. Wat dacht je bijvoorbeeld van de HT (Harlingen-Terschelling) roeitocht, voor echte doorzetters, met als beloning 2 dagen feesten !!!

Zij hebben een lelievlet en een stalen lelieschouw. Iedere zaterdag draaien zij van half 12 tot 17 uur op ’t Baken aan de Verlengde Hoogravenseweg 19 in Utrecht. Samen met de andere Wilde Vaart leden kun je zelf bepalen wat je gaat doen!
Het is uiteraard ook mogelijk om je CWO-diploma’s te behalen, maar als extraatje kun je ook je CWO-buitenboordmotor halen. De Wilde Vaart beschikt namelijk over een buitenboordmotor om leuke uitstapjes naar de Lek te maken of om een uitgebreide zomertoer te maken, je hebt het allemaal zelf in de hand.

Houd je van water en gezelligheid en heb je tijd op zaterdag, kom dan eens langs. Neem van te voren wel even contact op met de begeleiding.