Leiding

Stel je voor je ….

  • bent energiek,
  • niet bang voor water,
  • hebt je A en B zwemdiploma (of kunt in ieder geval zwemmen),
  • wilt lekker aan de slag met kinderen,
  • wilt zaterdags iets leuks te doen,
  • en houdt van gezelligheid ?

Dan zoeken we JOU!

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? En lijkt het je het einde om ze daarbij ook nog dingen te leren? Bij ons kan dat! We kunnen jou gebruiken bij de

  • Dolfijnen (7-11 jaar),
  • Orca`s (10-12 jaar) en
  • Zeeverkenners (12-16 jaar).

Dolfijnen (7-11) Voor onze Dolfijnen (vroeger bekend als Welpen) zijn we op zoek naar iemand die ons op zaterdagochtend van 10-12 komt helpen met sport en spel, knopen leggen, een boswandeling maken, af en toe meezeilen met de zeeverkenners en nog veel meer rondom onze Golf (gebouw).
Voel jij je jong genoeg om met ons mee te spelen kom dan gewoon eens langs voor een kopje thee of koffie en kijk een ochtend mee … wil je eerst telefonisch contact stuur dan even een mailtje dan bellen we je snel terug!

Orca`s (10-12) Ben jij meer iemand die mensen iets wil leren dan zijn onze Orca`s wellicht iets voor jou. Deze jongens en meisjes vormen een soort brug tussen de dolfijnen en de zeeverkenners.
In het jaar dat ze in deze speltak zitten leren ze van jou en de andere leidingsleden roeien en zeilen, maar ook koken, tent opzetten en nog veel meer. Daarnaast is er veel aandacht voor spelen in deze leeftijdsgroep.
Heb jij zin in lekker zeilen en deze kinderen `klaar te stomen` als echte zeeverkenners, lekker eens in de paar weken naar de Lek? De Orca`s draaien iedere zaterdag van twaalf tot vier uur. Als je eens wilt kijken, vanaf twaalf uur staat de koffie of thee klaar! Wil je eerst telefonisch contact stuur dan even een mailtje dan bellen we je snel terug!

Zeeverkenners (12-16) Of ben jij dan degene die mensen naast dingen leren ook nog zelfstandig wilt laten zijn?
Dan zijn de zeeverkenners echt iets voor jou. Deze jongens en meisjes vormen de basis van onze groep.
Met per bak (groepje) hun eigen boot met boots(man) m/v gaan de kinderen iedere zaterdag van twaalf tot vier op stap en eens in de paar weken een hele dag naar de Lek. `s Zomers lekker twee weken lang op kamp en varen ze zelfstandig, maar wel onder jouw wakende oog, naar het kampterrein.
Wij zijn vanaf een uur of elf beschikbaar en de koffie of thee staat klaar. Wil je eerst telefonisch contact stuur dan even een mailtje dan bellen we je snel terug.
Wilde Vaart (16-18) Ook ben je natuurlijk boven de 16 welkom. Wat dacht je van de Wilde Vaart (16-18 jaar).
Avontuurlijk zeilen met je eigen vlet of schouw en zelf op stap in Nederland of daarbuiten?
Daarnaast kun je boven de 18 lid worden van onze Oranjestam.
Die zeilen met de Prins Willem door Nederland en ondersteunen de groep bij grote activiteiten en/of kampen.
Loodsen (18+) Daarnaast kun je als niet-leidinglid nog actief programma draaien op de zaterdag of op een andere dag/evenement, net hoe het uitkom. Kijk bij de Loodsen voor meer informatie.
Stam (18+) Daarnaast kun je als leidinglid nog stamlid worden tegen gereduceerd tarief! Lekker zwerven over het water met de Prins Willem of gezellig met zijn allen eten/de stad in/bioscoopje pakken/etc.

Lijkt het je iets?
Neem contact met ons op !!! Kom eens op zaterdag naar het Baken (check even of er geen kamp of lekopkomst is), we zijn meestal van 11 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds aanwezig, e-mailen  kan natuurlijk altijd. Mail ons of kom naar ons gebouw aan de Koningsweg 310 waar onze dolfijnen in de Golf zitten of de Verlengde Hoogravenseweg 19 de waar de andere speltakken in Het Baken thuis zijn.