Bestuur & gegevens

Zoals elke vereniging heeft ook de Wilhelminagroep een (groeps)bestuur, zowel een groepsbestuur voor de "dagelijkse" leiding en aansturing van de diverse speltakken. Daarnaast bestaat van oudsher ook de Stichting Wilhelminagroep welke een stichtingsbestuur heeft voor het verzorgen van goed beleid, beheer van financien en nog veel meer. De scheiding tussen stichting en vereniging is in 2009 bekrachtigd op verzoek van Scouting Nederland.

Het groepsbestuur bestaat uit vaste leden (voorzitter, secretaris, penningmeester en vertrouwenspersoon) aangevuld met teamleiders, waarbij ten minste '1 varende en 1 niet varende' speltak vertegenwoordigd zijn. Statutair zit de meerderheid van de vaste leden ook in het stichtingsbestuur waardoor de verenigingsbelangen gedekt blijven.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste ouders om deel te nemen in het stichtingsbestuur. Ook zijn we met regelmaat, gezien natuurlijk verloop binnen onze vereniging, op zoek naar oudervertegenwoordigers in de groepsraad (Algemene Ledenvergadering).

Momenteel zoeken wij nog ouders voor diverse taken in het bestuur, zie hiervoor ook onze ouderparticipatie-pagina. U kunt zo als ouder uw bijdrage leveren aan de groep en wie weet wat dit nog meer voor perspectieven voor u biedt. U kunt gerust eens contact met ons opnemen, kijk hiervoor op de contactpagina, of vraag even naar iemand van het bestuur aan een van de leidingleden van de speltak!

Wilt u gewoon de sfeer eens proeven, kom gerust langs op een vergadering, wij stellen uw belangstelling op prijs.

De Wilhelminagroep bestaat uit:

Vereniging “Wilhelminagroep Zeeverkenners”

Naam : Wilhelminagroep Zeeverkenners Adres : Verlengde Hoogravenseweg 19 Postcode : 3525 BB Utrecht Website : www.wilhelmina.org Mail via formulier : Contactformulier @wilhelmina.org KVK : 30264084 Tel : 030 289 75 54

Stichting “Wilhelminagroep”

Naam : Wilhelminagroep Adres : Verlengde Hoogravenseweg 19 Postcode : 3525 BB Utrecht Website : www.wilhelmina.org Mail via formulier : Contactformulier @wilhelmina.org KVK : 41177694 Tel : 030 289 75 54