Meisjes gezocht bij de Dolfijnen!!

Print Friendly, PDF & Email

Beste lezer,

Wij zijn voor de speltak Dolfijnen hard op zoek naar meisjes die het leuk lijken lid te worden bij de Wilhelmina groep!

Waarom willen wij meer meisjes bij de dolfijnen?
Momenteel is de verhouding van jongens/meisjes bij de dolfijnen erg uit evenwicht. Met verschillende reden willen we deze verhouding weer wat rechter trekken. Zo is het bijvoorbeeld leuker voor de bestaande meisjes dolfijnen als er wat meer meisjes bij komen. Maar ook is het belangrijk voor de toestroom naar de oudere speltakken. Minder meisjes bij de dolfijnen betekent minder meisjes bij de orca’s en de zeeverkenners!

We vragen daarom aan u of u goed om heen wilt kijken. Heb je een zusje, nichtje, vriendinnetje, kennis of misschien een dochter die het naar haar zin zal hebben bij de dolfijnen? Dan lijkt het ons heel leuk als zij een keer bij onze opkomst mee komt draaien! Met de opkomst meedraaien om te bepalen of scouting iets voor je is kan 3 keer, dus genoeg tijd om te kijken of het bij jou past. Onze normale opkomsten zijn elke zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Ben of ken je iemand die graag eens zou komen kijken? Vul dan ons contactformulier in! Wilt u meer informatie over de Dolfijnen? Volg dan deze link!

Joram
Over

Ik ben bij de Wilhelmina groep actief als praktijkbegeleiding.