Flessenactie

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouders en/of verzorgers van de dolfijnen,

Om als groep aankomend seizoen zo veel mogelijk leuke dingen te doen, doen wij binnen de groep elk jaar een aantal financiële acties. Zo doen wij dit jaar weer mee aan de scouting loten en gaan wij ook weer langs de deuren om te collecteren voor Jantje Beton. Deze twee financiële acties vinden plaats later in het jaar, informatie daarover volgt dus nog.

Dit jaar hebben wij als staf ook besloten om een flessenactie te beginnen. Hiermee willen wij vanaf aanstaande opkomst tot de kerstvakantie zoveel mogelijk geld ophalen zodat we in januari hopelijk een mooi bedrag hebben opgehaald om wat leuks te kunnen doen of te kopen voor op de golf!

Wat is nou precies de bedoeling? We vragen u om aankomende opkomsten oude statiegeldflessen mee te nemen zodat wij deze kunnen inleveren bij de supermarkt. Het geld dat wij hiermee ophalen zullen we in de tussen tijd natuurlijk goed bewaren. Let op: het is dus niet de bedoeling dat u het bonnetje of het geld van het statiegeldflessen bij ons inlevert, enkel de flessen zelf!

Het aankomende half jaar zullen we jullie op de hoogte houden van tussenstanden binnen deze actie en zullen we de eerste opkomst in het nieuwe jaar de eindstand bekend maken!
Vriendelijke groet,
De Dolfijnenstaf