Zomerkamp dolfijnen – woensdag 22 augustus

Print Friendly, PDF & Email

Esther:

Gisterenavond hadden we orcaavond
We gingen eerst de tent bouwen en dan die avond gingen we eerst who is the man spelen en daarna een van mijn lievelingsspellen weerwolven en daarna tot 00:00 keten
Vandaag hadden we een krachttraining voor als “de Romeinen” weer zouden komen daarna hadden we levend stratego gespeeld en straks gaan we ook nog een spel doen.

Diede:

geknekst
levend stratego
gelezen
in de hut gespeeld

Roan:

Hoi mama papa en natuurlijk niet te vergeten Mare. Gisteren was het orca avond. Dat houdt in dat ik en alle andere mensen die naar de orcas gaan (dorcas) in een tent gaan (moesten we zelf maken). Er was ook een staf in de tent. We gingen weerwolven een geweldig spel en ook who’s the man dat was minder leuk. Het was gezellig in de tent. Met de winkel is het niet opgeschoten. Sterker nog het is vanavond ingestort (vandaag).
We hebben wel bij een boom een touw ingeklemd, zodat mensne erin kunnen klimmen.
Dit wordt de laatste brief maandag was Julius jarig (niet Julius Ceasar) of hoe je het ook schrijft. Het is hier suer leuk ik maak plezier en het is geweldig. Oh ja alle orcas zijn: Dries, Julius, Sven, Jorn, Doris, Imke, Esther en ik. Nu weet ik geen tekst meer te bedenken: dus plaatjes.

Tessa:

Lieve papa en mama we hebben iets leuks gedaan: levend stratego gespeeld het was heel leuk groetjes Tessa