Pinksterkamp 2018 dolfijnen

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s) en/of verzorger(s) van de dolfijnen,

Van zaterdag 19 mei t/m 21 mei  is het weer zo ver: we gaan op Pinksterkamp! Dit is een kamp dat wordt gehouden bij Wijk bij Duurstede (dezelfde locatie als vorig jaar), samen met alle andere groepen van onze admiraliteit. In totaal zijn dit zo’n tien groepen. De varende speltakken doen wedstrijden in zeilen, roeien en wrikken en wij zullen met de dolfijnen laten zien hoe goed we in de vele verschillende spellen die worden georganiseerd. Ook zullen de dolfijnen laten zien hoe hard zij kunnen peddelen in de kanowedstrijden!

Wat: Pinksterkamp
Waar: Gravenbol, Wijk bij Duurstede (routebeschrijving komt online)
Wanneer: van zaterdag 19 mei 11 uur t/m maandag 21 mei 11:15 uur
Kosten: €40,00 per Dolfijn
Aanmelden: voor 23 april, via het volgende inschrijfformulier: https://goo.gl/forms/le7Wp28ox37bE7403

De dolfijnen worden op zaterdagochtend 19 mei om 11 uur verwacht op het kampterrein bij Wijk bij Duurstede. De routebeschrijving komt op de site. We gaan ervan uit dat iedereen hier zelfstandig naartoe komt, en jullie eventueel afspraken maken om met elkaar mee te rijden. Mocht dit toch problemen opleveren, neem dan even contact op met de staf. Op maandag 21 mei is het kamp om ongeveer 11:15 weer afgelopen en kunnen de dolfijnen weer worden opgehaald.

De kosten voor dit kamp bedragen €40,00 en moeten worden overgemaakt naar NL17 INGB 000 56 89 346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten o.v.v. “Pinksterkamp 2018 + naam Dolfijn”

De dolfijnen dienen zich voor 23 april de mail aan of af te melden. De aanmeldingsperiode is maar een week, onze excuses hiervoor. We moeten namelijk als groep onze inschrijving naar de Pinksterkamp organisatie doorgeven.  Mocht uw kind niet mee gaan op kamp, meldt uw kind dan af, zodat we een compleet beeld hebben wie er wel en niet meegaan.

Paklijst

 • Uniform (compleet, dus blouse + das)
 • Luchtbed of matje
 • Slaapzak (let op, het kan koud zijn in de nacht)
 • Toilettas
 • Iets om te lezen
 • Zwemkleding en badhanddoek
 • Zwemschoentjes
 • Zonnebrand
 • Petje
 • Regenkleding en laarzen
 • Schoenen waar je goed op kunt rennen
 • Zaklamp
 • Genoeg warme kleren
 • €5,- zakgeld, om snoepjes te kopen bij de bar

Snoep wordt bij aankomst in en grote bak gedaan en regelmatig uitgedeeld. Al het snoep dat de kinderen meenemen moeten ze dus delen met de hele dolfijnengroep. We gaan op een moment tijdens het kamp met de hele groep dolfijnen snoepjes kopen bij de bar. Hiervoor mogen de kinderen €5,- meenemen. Als kinderen geen geld bij zich hebben, krijgen ze snoepjes van de staf.

We overnachten in tenten en hier blijven ook alle spullen liggen. Het kan weleens zo zijn dat er een tas onder de tentflap verdwijnt in de regen, dus zorg er alsjeblieft voor dat de spullen waterdicht ingepakt zijn. Willen jullie er verder voor zorgen dat overal de naam van je kind opstaat? Dit om te voorkomen dat er spullen kwijtraken.
Tot slot is het verstandig om samen met je kind de tas in te pakken, zodat de kinderen weten wat ze bij zich hebben.

Verzekeringen
De kampstaf wil jullie er op attent maken, dat wanneer het kampgeld betaald is en het gezondheidsformulier ingeleverd, de ouders hun kinderen toestemming geven om mee te gaan op kamp. Daarnaast gaan zij akkoord met de te nemen maatregelen door de kampstaf bij eventuele ongevallen of onvoorziene omstandigheden.
Tevens willen we jullie erop wijzen dat losse bezittingen van alle deelnemers niet verzekerd zijn door de Wilhelminagroep of scouting Nederland. Complete plunjezakken/tassen zijn dus wel verzekerd, maar losse bezittingen als brillen, portemonnees, horloges, etc dus niet.

In noodgevallen zijn wij te bereiken op onze mobiele telefoons, als u die niet heeft, neem dan even contact op met ons.

We hebben er zin in!

Groeten,
De Dolfijnenstaf

Joram
Over

Ik ben bij de Wilhelmina groep actief als praktijkbegeleiding.