Dolfijnenweekend 27-28 oktober

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de dolfijnen,

 

Elk seizoen hebben we twee dolfijnenweekenden, de eerste vindt plaats van vrijdag 27 oktober tot zaterdag 28 oktober.

Wat houdt dolfijnenweekend in? Met dolfijnenweekend slapen alle dolfijnen een nachtje op de Golf (ons clubgebouw), van vrijdag op zaterdag. Zaterdag hebben we de hele dag een programma en aan het einde van de middag sluiten we af met het installeren, waarbij de ouder(s)/verzorger(s) natuurlijk van harte welkom zijn!

 

Wie: alle dolfijnen

Wat: dolfijnenweekend

Waar: De golf (ons gebouw aan de koningsweg 310)

Wanneer: 27 oktober 19.30 tot 28 oktober 15.00 (aansluitend instaleren)

Kosten: niets, dit kamp is gratis

Inschrijven: op de site http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/

 

Vrijdagavond verwachten we alle kinderen om 19.30 op de Golf, het is dus de bedoeling dat iedereen thuis al gegeten heeft. Op zaterdag verwachten we alle ouders om 15.00 uur op de golf. We gaan zaterdag nog op pad en hiervoor heeft iedereen een fiets en als je het hebt een museumjaarkaart nodig.

Rond 15.00 uur zullen we de middag afsluiten met het installeren van de nieuwe kinderen en stafleden. Installeren is een oude scoutingtraditie, je krijgt dan de groepstekens, je speltakteken, een das en een dasring.

Het is de bedoeling dat iedereen elke opkomst zijn of haar scoutfit (uniform) aan heeft. Een scoutfit kan je aanschaffen bij de scoutshop in Utrecht (verlengde hoogravenseweg 150 A). Het gaat om een blauw scoutfit. Insignes, dassen en dasringen krijg je van de groep bij het installeren, dus die hoef je niet aan te schaffen! Let op: de openingstijden van de scoutshop zijn krap, check http://www.scoutshop-utrecht.nl/home/openingstijden

De leden die geïnstalleerd worden zijn:

 • Lourens
 • Julia
 • Danah
 • Daniël
 • Joep
 • Noah
 • Tess
 • Jasper
 • Benjamin
 • Sarah
 • Diede
 • Mathilde
 • Jaap

Wat moet je meenemen?

 • FIETS!!
 • museumjaarkaart (als je deze hebt)
 • Slaapmatje of luchtbed
 • Slaapzak
 • Pyjama
 • Toilettas
 • Kleren voor zaterdag
 • Uniform (alle kinderen, installeren is een officiële gebeurtenis)

 

Je wil dit natuurlijk niet missen, schrijf je dus snel in via de site: http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/Mocht je niet komen, meld je dan altijd af!

Is er nog geen gezondheidsformulier ingevuld, doe dit dan alsnog.

 

Wij hebben er al veel zin in!

 

Met vriendelijke groet,

De dolfijnenstaf

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.