Zomerkamp dolfijnen 2017

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de dolfijnen,

 

Ook dit jaar gaan wij natuurlijk weer op zomerkamp met de dolfijnen. Dit keer is het echter een lustrumjaar en gaan we met de hele groep op zomerkamp. Zoals jullie in de agenda al hebben gezien, is dat dit jaar de eerste week van de vakantie. We gaan dit jaar naar Stierop aan het Alkmaardermeer. We hebben een leuk weekthema, leuke uitjes en leuke spellen voor de kinderen gepland.

 

Wie?: Dolfijnen

Wat?: Zomerkamp

Wanneer?: Van maandag 10 juli, 14:00 uur tot zondag 16 juli 12:00 uur

Waar?: Stierop 1, 1911 NG Uitgeest, hoe je hier precies met de auto komt, laten we nog weten.

Kosten?: €125,-, uiterlijk 1 juli overmaken

Inschrijven?: Uiterlijk 24 juni inschrijven via de mail, niet het inschrijfformulier op de site. Ook afmelden via de mail.

 

Op zaterdag 17 juni willen we na de opkomst een informatie uurtje houden over zomerkamp voor de geïnteresseerden. We zullen hier vertellen wat zomerkamp zoal inhoudt en er is ruimte voor alle vragen/opmerkingen over zomerkamp.

Op maandag 10 juli verwachten wij jullie om 14:00 uur op de zomerkamplocatie. Na de aankomst kunnen de kinderen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) hun bedjes klaar leggen en om uiterlijk 14:30 uur zwaaien we alle ouder(s)/verzorger(s) uit.

Op zondag 16 juli verwachten wij de ouders rond 12:00 uur op Stierop om hun kinderen op te halen. Het is deze dag ouderdag, dus ouders mogen aanwezig zijn van 12:00-17:00. De zeeverkenners en oudere leden gaan namelijk nog een week langer op kamp en de dolfijnen en orca’s gaan deze dag naar huis.

 

Ook dit jaar verzamelen we dus niet op de Golf, maar op het zomerkampterrein, de route beschrijving komt nog online.

We gaan er vanuit dat jullie eventueel onderling afspraken maken om met elkaar mee te rijden.

Mocht het een probleem zijn om je kind op maandag te brengen of met iemand mee te rijden, neem dan contact op met de staf, dan kunnen we mogelijk bemiddelen.

Voor dit kamp dient iedereen zich uiterlijk 24 juni te hebben ingeschreven. Dat kan via de mail, dolfijnenleiding@wilhelmina.org. We schrijven dit jaar niet via de site in, omdat dit de laatste tijd voor moeilijkheden zorgt. Heeft je kind een allergie of een speciaal dieet, meld dit ook nog even extra in de opmerkingen bij het inschrijven van je kind.

De bijdrage voor het kamp is €125,00 euro. Dit bedrag dient uiterlijk 1 juli overgemaakt te zijn op rekeningnummer  NL17 INGB 000 56 89 346tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten o.v.v. “Zomerkamp 2017 + naam Dolfijn”.

Zouden jullie de gegevens van de gezondheidsformulieren willen controleren, zodat deze compleet en met de juiste gegevens aanwezig zijn op kamp?  Als het gezondheidsformulier al een keer is ingeleverd en er is sinds toen niks veranderd, dan hoeft deze niet opnieuw worden ingevuld.

Wij hopen een hele leuke week te hebben en de volgende dingen heb je daarvoor nodig:

Paklijst:

 • Genoeg Kleren voor een week
  • Korte en lange broeken
  • T-shirts
  • (Fleece-)Truien
  • Genoeg ondergoed(!!) en sokken
  • Pyjama
 • Zwemkleding
  • Bikini/badpak/zwembroek
  • Badlaken
  • Zwemschoenen!!
 • Compleet uniform
 • Regenkleding
 • Jas
 • Toiletspullen (tandenborstel, tandpasta, shampoo, washandje, handdoek etc.)
 • Slaapzak
 • Matje en Kussen
 • Knuffel
 • Zaklamp
 • Zonnebrand en lipbalsem met minimaal factor 15
 • Petje/hoed
 • Leesboek/stripboek/puzzelboek, etc voor in de rustuurtjes!
 • Plasticzak voor vuile was
 • 2x €0,50 voor het douchen

Wat gaan we NIET meenemen:

 • Geld (behalve voor het douchen)
 • Computerspelletjes, telefoons en andere elektronica

Snoep wordt bij aankomst in en grote bak gedaan en regelmatig uitgedeeld. Al het snoep dat de kinderen meenemen moeten ze dus delen met alle dolfijnen.

Willen jullie om te voorkomen dat er spullen kwijt raken, overal de naam van je kind op zetten?

Ook stellen wij het erg op prijs als het kind aanwezig is bij het inpakken van de tas, zodat ze weten wat ze mee hebben en dat ze zelf hun tas ook weer kunnen inpakken.

In geval van nood zijn Annelies en Mathilde bereikbaar op hun mobiele telefoon. Één van de telefoons zal altijd aanstaan en voicemail zal regelmatig gecheckt worden. De telefoonnummer van hun en van de andere stafleden zal je via de mail ontvangen.

 

Voor vragen over het kamp kan je altijd mailen naar dolfijnenleiding@wilhelmina.org

Wij kijken er uit naar dit zomerkamp!

 

Met vriendelijke groet,

De dolfijnenleiding

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.