Pinksterkamp dag 2

Print Friendly, PDF & Email

Hallo allemaal,

 

We hebben er weer een goede dag op zitten. Iets kouder dan gisteren vanwege de wind, maar ook weer geslaagd!

We zijn vandaag nog grotere/stoerdere bikkels geworden. We hebben weer spellen op het land gedaan om te bewijzen hoe stoer we zijn, maar morgen horen we pas welke dolfijnengroep de opper bikkels zijn.

Helaas konden we vanwege de wind niet de kano triathlon doen, maar hebben we een vervangende triathlon gedaan.

Morgen nog opruimen en een prijsuitreiking en dan kunnen we moe maar voldaan weer naar huis!

 

Groetjes!

De dolfijnen

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.