pinksterkamp dag 1

Print Friendly, PDF & Email

Hallo allemaal,

 

We hebben ondertussen de eerste dag er op zitten. De dolfijnen liggen heerlijk te slapen en ook ik ga zo mijn ogen dicht doen.

Dit kamp moeten wij als dolfijnen bewijzen dat we echte bikkels zijn en niet watjes die alleen maar binnen zitten te gamen of te appen. Dit doen we door juist (echte) watjes te verzamelen door bij spellen en in het algemeen goed ons best te doen. Want wie veel ‘watjes’ om zich heen verzameld, wordt natuurlijk automatisch een echte bikkel 😉

Daarnaast moeten wij het hele kamp een ei heel houden en dit ei moet overal mee naar toe. Gelukkig heeft ook het ei de eerste dag overleefd!

Wat we allemaal voor activiteiten hebben gedaan laat ik aan de dolfijnen om te vertellen, maar ze hebben erg hun best gedaan zowel op het land als op het water! Een ding weet ik zeker ze komen als echte bikkels terug!

 

Voor nu slaap lekker en ik probeer morgen ook een berichtje te plaatsen.

 

Groetjes, de dolfijnen!

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.