Pinksterkamp 2017 – Orca’s

Print Friendly, PDF & Email

Beste Orca’s en ouders/verzorgers,

Het Pinksterkamp staat weer voor de deur, waar wij ons als groep weer zullen bewijzen met roeien, wrikken en zeilen. En we hopen dit jaar natuurlijk nog meer prijzen binnen te halen! We hopen dan ook dat jullie allemaal meegaan. Aanmelden voor dit kamp kan tot uiterlijk zaterdag 20 mei, maar de staf weet dit het liefst zo snel mogelijk!

Wanneer? We vertrekken vrijdag 2 juni om 16:30 vanaf het Baken. Wees op tijd, want weg=weg!
Op maandag 5 juni om 11:30 uur zal het kamp weer afgelopen zijn.  De orca’s gaan niet mee in de sleep terug naar het baken, ouders/verzorgers worden daarom om 11:30 uur op het kampterrein verwacht om de orca’s op te halen. Wij gaan weer op kamp naar Gravenbol, Wijk bij Duurstede (een routebeschrijving komt later online).

Kosten:  De kosten voor het kamp bedragen €43  en moeten uiterlijk 20 mei worden overgemaakt op  gironummer 56.89.34  t.n.v. Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten o.v.v. “kamp + naam lid”. Tevens moet iedereen zich aanmelden via de site bij het deelnameformulier onder “inschrijvingen”.

Paklijst:
Slaapspullen, luchtbed/ matje, slaapzak
Compleet uniform (incl. das, dasring, fluitenkoord en blauwe broek)
Warme kleding (liever veel lagen dan één dikke trui)
Korte broeken, t-shirts
Regen/Zeil kleding
Zwemkleding, zwembroek/pak, zwemhanddoek, zwemschoenen (!)
Extra schoeisel, als laarzen, klompen, slippers
Ondergoed, sokken
Toiletspullen, washanddoek
Zaklamp
Leesgerei, stripboeken en/of boek
Zakgeld
Theedoek
Dit alles  waterdicht  verpakt.

Verboden zijn:   Elektrische apparatuur en slecht weer.

Let op! We gaan er vanuit dat vrijdag nog niemand gegeten heeft, dus neem ook een  avondeetpakketje mee voor in de boot, zodat je deze lekker op kan eten tijdens de sleep naar het kampterrein.


Verzekeringen: De kampstaf wil jullie en je ouders er op attent maken, dat wanneer het kampgeld betaald is en het gezondheidsformulier ingeleverd, de ouders hun kinderen toestemming geven, om mee te gaan op kamp. Daarnaast gaan zij akkoord met de te nemen maatregelen door de kampstaf bij eventuele ongevallen of onvoorziene omstandigheden.
Tevens willen we jullie er op wijzen dat losse bezittingen van alle opvarenden niet verzekerd zijn door de Wilhelminagroep of Scouting Nederland. Complete plunjezakken/tassen zijn dus wel verzekerd, maar losse bezittingen als brillen, portemonnees, horloges, mobiele telefoons etc. dus niet.


Wij hebben er zin in!
de Orcastaf

In geval van nood, graag even bellen naar Lauriann (orcaschipper): 06-42853838.