Groepsweekend 2017

Print Friendly, PDF & Email

Lieve ouder(s)/verzorger(s) van de dolfijnen,

Aangezien wij snappen dat jullie ons natuurlijk heel erg missen, geven we jullie een update van wat we tot nu toe hebben gedaan!

Gisteren hebben jullie ons zien vertrekken in de bus, maar we zijn niet direct naar het kampterrein gegaan… Toen we dachten dat we er bijna waren, bleken we een dropping te hebben. We zijn ingedeeld in groepjes en alle dolfijnen durfde mee te lopen! Wat er onderweg gebeurd is, vertellen we als we terug komen!

We slapen met zijn allen op een grote slaapzaal met 12 stapelbedden aan elkaar! Het zijn dus net twee grote matrassen, een onder en een boven. We konden zelf kiezen waar we gingen liggen!

We hebben net ontbeten en zijn nu bezig met de grote droomshow. Het groepje dat als eerste achterhaald heeft waar Doornroosje slaapt, mag haar proberen wakker te maken. Er is alleen maar één woord dat Doornroosje uit haar diepe slaap doet ontwaken…

We proberen vanavond nog een update te geven, tot dan!

Groetjes,

De Dolfijnen

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.