Stadsroeitocht 2016

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouders/verzorgers en Wilhelmina’s,

Binnenkort is het weer zover, het vaarseizoen komt aan z’n eind. Dat betekent ook dat de stadsroeitocht er weer aan komt, georganiseerd door de Wilde Vaart. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 5 november 2016.
De Orca’s en Zeeverkenners worden verzocht om 9.30 te verzamelen op ’t Baken. Vanaf hier zullen ze naar park Lepelenburg roeien. De Dolfijnen verzamelen om 11.30 bij park Lepelenburg. De lunch wordt verzorgd (al zou het wel een goed idee zijn om voor de zekerheid ook een eigen lunchpakketje mee te nemen) en ook het avondeten zal klaargemaakt worden door de Loodsen.
De ouders zijn vanaf 19.00 ook welkom op ’t Baken om mee te doen met de jaarlijkse bingo. Wel is het de bedoeling dat iedereen een prijs meeneemt die gewonnen kan worden met de Bingo. Dus mocht er nog een mooie televisie, fiets, step, dvd speler in de schuur staan die niet meer wordt gebruikt neem ze dan mee! Tijdens de opkomst van 29/oktober is het al mogelijk om de bingo prijzen af te leveren in het Wilde Vaart hok op ´t Baken. De bingo kaartjes en de drankjes worden verzorgd door de Wilde Vaart dus het is verstandig wat klein geld mee te nemen.
Om 21.00 zal de Stadsroeitocht worden afgesloten!
Wij hebben er ontzettend veel zin in en we zien jullie hopelijk op 5 november!
Met vriendelijke groet,
De Matrozen der Wilde Vaart
Tyas
Over

Tyas is bij de Wilhelminagroep actief als schipper van de zeeverkenners.