Kanosponsortocht

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Dolfijnen,

 

Op zaterdag 8 oktober 2016 van 11.00 tot en met 15.00 organiseert de Wilhelminagroep voor de 1e keer de Kano-je-rot sponsortocht op de Golf. We willen hiermee op een ludieke manier geld inzamelen voor de Wilhelminagroep.

Wat houdt het in? Met ieder rondje dat een dolfijn 8 oktober om het Fort kanoot kan hij of zij geld ophalen. Iedere dolfijn krijgt een sponsorformulier waar van tevoren door sponsoren kan worden aangegeven voor welk bedrag per rondje of in totaal gesponsord wordt. Na de prestatie kan de dolfijn langs de sponsoren gaan om het geld op te halen en kan het worden ingeleverd tijdens de opkomst op 15 oktober.

Als groep willen we er een leuke dag van maken. Er zal een kampvuur zijn en er worden spelletjes georganiseerd.  Voor een kleine bijdrage per persoon kan er onbeperkt pannenkoeken worden gegeten. U bent van harte welkom om samen met ons de jeugdleden aan te moedigen en om er een leuke dag van te maken. Neem vooral iedereen die het leuk vindt mee! Dus je opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes, buren. Hoe meer mensen, des te leuker.

Let op: Vergeet niet uw kind droge kleding mee te geven tijdens deze opkomst.

We gaan er vanuit dat jullie erbij zijn; zo niet, meldt u zich dan even af. Voor vragen kunt u terecht bij dolfijnenstaf@wilhelmina.org

We hopen u te zien 8 oktober!

 

Met vriendelijke groet,

De dolfijnenstaf

 

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.