Openingsfeest ’t Baken 2.0

Print Friendly, PDF & Email

Beste leden van de Wilhelminagroep en ouders,

In de afgelopen tien jaar is de Wilhelminagroep uitgegroeid tot een vereniging met ruim honderd actieve leden. Terwijl de groep groeide en groeide, werd ons oude vertrouwde clubgebouw ’t Baken voor ons gevoel steeds kleiner en kleiner. Het werd dus tijd om actie te ondernemen en na jaren van overleg en voorbereiding kon er in september 2015 gestart worden met de uitbouw van ‘t Baken! Zoals jullie hebben kunnen zien, is er de afgelopen maanden ontzettend veel werk verzet door vaklui, maar vooral ook door ouders en andere vrijwilligers en we zijn enorm trots op het resultaat. Daarom nodigen we jullie van harte uit om op zaterdag 28 mei ’t Nieuwe Baken te bewonderen tijdens de officiële opening van het gebouw.

Programma opening zaterdag 28 mei

12:00-15:00 Gezamenlijke opkomst orca’s en zeeverkenners
15:00 Inloop ouders en geïnteresseerden
16:00 Officiële opening met aansluitend borrel
17:30 Diner met bootsen, WV, staf, loodsen en bestuur
21:00 Groot openingsfeest met alle (oud)-leden en betrokkenen

Gezamenlijke opkomst

De dag zal voor de Orca’s en Zeeverkenners om 12:00 beginnen met een leuk programma. Tijdens dit programma bestaat is de kans groot dat je nat wordt, vergeet daarom niet een extra setje droge kleren mee te nemen.

Naast het programma zal er ook een taartenwedstrijd zijn, want een feest kan natuurlijk niet gevierd worden zonder taart. Het is de bedoeling dat iedereen thuis een taart of cake bakt, deze zo mooi mogelijk versiert en meeneemt naar ’t Baken. De jury zal de mooiste en lekkerste taart uitkiezen en deze uitreiken aan onze eregast, de Burgemeester van Utrecht!

Niet vergeten:
– Uniform
– Droge kleren
– Lunch
– Taart 🙂

We gaan er vanuit dat jullie erbij zijn, maar zo niet, meld je dan af bij de staf.

We hopen jullie te zien op 28 mei!