Openingsfeest Baken dolfijnen

Print Friendly, PDF & Email

Beste leden van de Wilhelminagroep en ouders,

In de afgelopen tien jaar is de Wilhelminagroep uitgegroeid tot een vereniging met ruim honderd actieve leden. Terwijl de groep groeide en groeide, werd ons oude vertrouwde clubgebouw ’t Baken voor ons gevoel steeds kleiner en kleiner. Het werd dus tijd om actie te ondernemen en na jaren van overleg en voorbereiding kon er in september 2015 gestart worden met de uitbouw van ‘t Baken! Zoals jullie hebben kunnen zien, is er de afgelopen maanden ontzettend veel werk verzet door vaklui, maar vooral ook door ouders en andere vrijwilligers en we zijn enorm trots op het resultaat. Daarom nodigen we jullie van harte uit om op zaterdag 28 mei ’t Nieuwe Baken te bewonderen tijdens de officiële opening van het gebouw.

Programma opening zaterdag 28 mei

14:00-16:00    Opkomst dolfijnen

15:00               Inloop ouders en geïnteresseerden

16:00               Officiële opening met aansluitend borrel

17:30               Diner met bootsen, WV, staf, loodsen en bestuur

21:00               Groot openingsfeest met alle (oud)-leden en betrokkenen

Opkomst dolfijnen

Voor de dolfijnen begint de opkomst om 14.00u op ’t Baken (dus niet de Golf!) De kans bestaat dat de kleren van de dolfijnen vies worden, want we gaan met verf aan de slag. Daarnaast hebben we van 15.00-16.00 een kinderdisco gepland en daar mogen de kinderen dus hun feestelijk kleding aan. Het is dus handig om die apart mee te geven.

Naast het programma zal er ook een taartenwetstrijd zijn voor alle leden van de groep, want een feest kan natuurlijk niet gevierd worden zonder taart. Als je hieraan mee wil doen is het de bedoeling dat je thuis een taart of cake bakt, deze zo mooi mogelijk versiert en meeneemt naar het Baken. De jury zal de mooiste en lekkerste taart uitkiezen en deze uitreiken aan onze eren gast, de Burgermeester van Utrecht!!!

Niet vergeten:

  • Uniform
  • Vieze kleding en disco kleding
  • Taart

We gaan er vanuit dat jullie erbij zijn, maar zo niet, meld je dan even af.

We hopen jullie te zien op 28 mei!

Met vriendelijke groet,

De dolfijnenstaf

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.