Opening feest Baken 2.0

Print Friendly, PDF & Email

WILHELMINAGROEP ZEEVERKENNERS

REGIO DRIE RIVIEREN UTRECHT

 

Beste leden van de Wilhelminagroep en ouders,

 

In de afgelopen tien jaar is de Wilhelminagroep uitgegroeid tot een vereniging met ruim honderd actieve leden. Terwijl de groep groeide en groeide, werd ons oude vertrouwde clubgebouw ’t Baken voor ons gevoel steeds kleiner en kleiner. Het werd dus tijd om actie te ondernemen en na jaren van overleg en voorbereiding kon er in september 2015 gestart worden met de uitbouw van ‘t Baken! Zoals jullie hebben kunnen zien, is er de afgelopen maanden ontzettend veel werk verzet door vaklui, maar vooral ook door ouders en andere vrijwilligers en we zijn enorm trots op het resultaat. Daarom nodigen we jullie van harte uit om op zaterdag 28 mei ’t Nieuwe Baken te bewonderen tijdens de officiële opening van het gebouw.

 

Programma opening zaterdag 28 mei

 

12:00-15:00 Gezamenlijke opkomst orca’s en zeeverkenners

15:00 Inloop ouders en geïnteresseerden

16:00 Officiële opening met aansluitend borrel

17:30 Diner met bootsen, WV, staf, loodsen en bestuur

21:00 Groot openingsfeest met alle (oud)-leden en betrokkenen

 

Gezamenlijke opkomst

 

De dag zal voor de Orca’s en Zeeverkenners om 12:00 beginnen met een leuk programma. Tijdens dit programma bestaat is de kans groot dat je nat wordt, vergeet daarom niet een extra setje drogen kleren mee te nemen. Naast het programma zal er ook een taartenwetstrijd zijn, want een feest kan natuurlijk niet gevierd worden zonder taart. Het is de bedoeling dat iedereen thuis een taart of cake bakt, deze zo mooi mogelijk versiert en meeneemt naar het Baken. De jury zal de mooiste en lekkerste taart uitkiezen en deze uitreiken aan onze eren gast, de Burgermeester van Utrecht!!!

 

Niet vergeten:

-Uniform

-Droge kleren

-Lunch

-Taart ☺

 

We gaan er vanuit dat jullie erbij zijn, maar zo niet, meld je dan even af door een mailtje te sturen naar noor@wilhelmina.org

 

We hopen jullie te zien op 28 mei!

 

Met vriendelijke groet,

 

Noor de Groot

Wilhelminagroep Zeeverkenners

Over

Rakesh is bij de Wilhelminagroep actief als staflid bij de zeeverkenners.