Groepsweekend 2016

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouders/verzorgers,
Er is een aanpassing in de kampbrief geweest. De kampprijs bedraagt niet €50 maar €60. Onze excuses voor de verwarring die hierdoor misschien ontstaan is. Ook willen we er aan herinneren dat onze kamplocatie in België ligt. Alle leden moeten daarom een geldig legitimatiebewijs meenemen. Deze zullen veilig bewaard worden door de staf

 

Beste bendeleden van de Wilhelminamaffia en hun ouder(s) en/of verzorger(s),

Het is alweer bijna maart en dat betekend dat groepsweekend er weer aankomt. Dit kan natuurlijk niet zonder een thema, dus ook dit jaar heeft de staf weer iets spannends bedacht.

Wij zullen dit kamp veranderen in een echte maffiabende en strijden om machtigste positie.

Wie: Alle leden van de Wilhelminagroep Zeeverkenners

Wat: groepsweekend voor alle leden van de Wilhelminagroep

Waar: Land van Kleef, Loon op Zand

Wanneer: van vrijdag 4 maart 17.45 uur t/m zondag 6 maart 16.00 uur

Kosten: 50 euro per lid

Aanmelden: voor 13 februari, via het deelnameformulier op http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/

 

Aangezien we dit jaar in Nederland op kamp gaan, zullen we per auto naar de locatie rijden. We hebben dus veel ouder(s)/verzorger(s) nodig die rijden. We horen graag bij de inschrijving of u vrijdag en/of zondag kunt rijden. We verzamelen om 17.45 op het baken en zullen vanaf daar in groepjes vertrekken.

We vertrekken om 18.00. We gaan ervan uit dat er al gegeten is. Er zal een auto-indeling zijn, dus kom op tijd, anders laat je een heel groepje wachten! We zullen zondag rond 16.00 weer op het Baken aankomen en kan iedereen weer naar huis.

Om deel te nemen aan het kamp, vragen we of iedereen zich wil inschrijven voor 13 februari via de site. Dit zodat er nog genoeg tijd is om voor iedereen vervoer te regelen.

De kosten van het kamp bedragen dit jaar €50,- euro. Het kampgeld dient overgemaakt te worden naar NL17 INGB 000 56 89 346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten onder vermelding van de naam van het kamp en de voornaam/achternaam van de deelnemer.

Voordat je op kamp gaat moet er een gezondheidsformulier zijn ingevuld per lid. Wanneer deze niet is ingevuld kan men niet mee op kamp. Het gezondheidsformulier kunt u vinden op de site. http://www.wilhelmina.org/inschrijven/gezondheidsformulier/

Paklijst:

– Slaapzak

– Hoeslaken

– Kussen

– Toilettas met tandenborstel, tandpasta en zeep/shampoo

– Ondergoed en sokken

– Pyjama

– Sloffen of slippers

– Zaklamp

– Regenkleding

– Laarzen of stevige (waterdichte) schoenen

– Warme trui

– Set droge kleren

– Uniform

Geld, alcohol, drugs, sigaretten, spelcomputers, Ipods e.d. en mobieltjes zijn niet toegestaan. Zeeverkenners mogen hun telefoon meenemen maar deze wordt ingenomen als er niet aan de regels gehouden wordt! Snoep mag mee mits dit wordt uitgedeeld.

Schrijf je snel in, want dit groepsweekend wil je niet missen!

Nog vragen?

Mail naar annelies.wijga@wilhelmina.org

 

Groeten,

De organisatie

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.