Orca / Zeeverkenners weekend 23 T/M 24 Jan.

Print Friendly, PDF & Email

Beste Orca’s, Zeeverkenners, ouders en/of verzorgers,

Na de verbouwing en een lange winterstop is het eindelijk zo ver, Orca- en Zeeverkennerweekend staat weer voor de deur. Dat betekent dat we voor de eerste keer gaan slapen in ons nieuwe gebouw. Wij zullen dit weekend met de Wilhelmina Airlines vertrekken naar het zonnige Frankrijk en zullen daar heel veel leuke dingen gaan ondernemen. Het weekend begint om 11:00 op zaterdag 23 januari en zal duren tot zondagmiddag 12:00. We beginnen de dag met onderhoudt aan de boten, dus vergeet je overal niet. In de middag zullen wij onze creatieve baret opzetten en de Wilhelminavloot uitbreiden. Om dit te kunnen doen hebben wij natuurlijk wel materiaal nodig dat blijft drijven, dus ga thuis opzoek naar iets bruikbaars (piepschuim, plastic en petflessen). Zorg ervoor dat je kleding aantrekt die vies mag worden.

Wanneer?
Start: 23januri 11:00
Einde: 24 januari 12:00

Kosten: geen

Wij willen u verzoeken om allen in geval van NOOD te bellen. Er zal altijd een telefoon aan staan. De voicemail zal regelmatig gecheckt worden.

Paklijst:
Lunchpakketje (voor in de pauze)
Compleet uniform (incl. das, das ring, (fluitenkoord) en blauwe broek)
Warme kleding (liever veel lagen dan een dikke trui)
Broek, T-shirts
Ondergoed, sokken
Toiletspullen
Zaklamp
Slaapspullen, luchtbed/ matje, slaapzak
Snoep (wanneer dit meegenomen wordt verwachten wij dat het uitgedeeld wordt)
+ Drijfmateriaal

Verboden zijn: Drugs, alcohol, sigaretten, wapens, elektrische apparatuur, slecht humeur en slecht weer.

Voordat je op kamp gaat moet er een gezondheidsformulier zijn ingevuld per lid. Wanneer deze niet is ingevuld kan men niet mee op kamp. Het gezondheidsformulier kunt u vinden op de site onder “inschrijvingen”.
Tevens moet iedereen zich aanmelden via de site bij het deelnameformulier onder “inschrijvingen”.

Verzekeringen:
De kampstaf wil jullie en je ouders er op attent maken, dat wanneer het kind is aangemeld, de ouders hun kinderen toestemming geven om mee te gaan op kamp. Daarnaast gaan zij akkoord met de te nemen maatregelen door de kampstaf bij eventuele ongevallen of onvoorziene omstandigheden.
Daarnaast willen wij jullie er ook wijzen dat losse bezittingen van alle opvarenden niet verzekerd zijn door de Wilhelminagroep of scouting Nederland. Complete plunjezakken/tassen zijn dus wel verzekerd, maar losse bezittingen als brillen, portemonnees, horloges, etc. dus niet.

Met vriendelijke groet,

De staf

P.S. Wij hebben er zin in!

Over

Rakesh is bij de Wilhelminagroep actief als staflid bij de zeeverkenners.