Eindejaars opkomst 2015

Print Friendly, PDF & Email

Beste Orca’s, Zeeverkenners, wilde vaart, ouders en verzorgers.

Het is weer die tijd van het jaar dat alles op zijn einde dreigt te komen. Zo ook dit jaar en daarbij de eerste helft van dit seizoen. We vieren de laatste opkomst van dit jaar met een spetterende dag. In de ochtend moet er gewerkt worden door de zeeverkenners en orca’s, onderhoud doet zichzelf nou eenmaal niet. En ’s middags zullen wij ons te fiets naar het zwembad verplaatsen.

De opkomst begint om 11.00 en zal om 16:30 afgelopen zijn op ‘t Baken.

Wat moet je zaterdag 12 december meenemen?

– Zwemkleding en handdoek

– Lunchpakketje

Fiets

– Iets tofs voor in het zwembad, (balletje, onderwatercamera etc)

– 1Euro muntje voor het kluisje.

’s Ochtends zal er aan de boten gewerkt worden. Zorg dus dat je ook kleren bij je hebt die vies mogen worden!
We hebben graag dat jullie van te voren even laten weten of jullie NIET kunnen. Zonder afmelding verwachten we je gewoon.

Met vriendelijke groet,

de Staf.

Robbe
Over

Robbe is bij de Wilhelminagroep actief als staflid van de Zeeverkenners. ik ben lid van de wilhelminagroep sinds mijn 8e, toen was ik ooit mee wezen kijken met mijn vriendjes (zo onder andere Pjotr) en was meteen verkocht. in het 1e jaar op 't baken bij de orca's hadden wij een geweldig orca staf team, bestaande uit Wieke en Sal. zij hadde iedere zaterdag een special programma voor de Orca's. bij de zeeverkenners ben ik begonnen bij de meerkoeten. daar werd ik vaandaan geroofd toen er een nieuwe boots nodig was. sinds dien ben ik als zeehond verder gegaan. na 1 jaar als wilde vaart ben ik de uitdaging aangegaan om orcastaf te worden. dit heb ik vervolgens 3 jaar volgehouden. en dan komen we bij de zeeverkenners staf. hier ben ik nu samen met Fransje dit jaar schipper met een geweldig nieuw team. wil je nou nog meer van mij weten, vraag het dan eens aan mij.