Routebeschrijving Herfstkamp 2015

Print Friendly, PDF & Email

Beste Wilhelminaleden en ouder(s) / verzorger(s) van de Orca’s en de Zeeverkenners,

hierbij de routebeschrijving van herfstkamp

Vanuit Utrecht volgt u de A2 richting Amsterdam, afslag Abcoude ,Vinkeveen, bovenaan het viaduct gaat u over de snelweg heen en volgt u Vinkeveense Plassen via parallelweg. Vanaf de parallelweg neemt u na 500 meter de eerste weg naar rechts, de Winkeldijk, u volgt deze weg en na 1 km gaat u bij de eerste mogelijkheid links af, daarna meteen over de brug rechts af en na ca. 200 meter vindt u Jachthaven Bon. De orca’s zullen daar rond 20:00 uur met de boot afgezet worden.

Als u met tomtom rijdt.

Adres: Winkeldijk 25 3645 AP Vinkeveen, De Ronde Venen

Over

Rakesh is bij de Wilhelminagroep actief als staflid bij de zeeverkenners.