Verschepen dolfijnen

Print Friendly, PDF & Email

Wie: nieuwe orca’s

Wat: verschepen

Waar: Ochtend brengen: De golf (ons gebouw aan de koningsweg)

’s Middags ophalen: Het baken (verlengde Hoogravenseweg 19)

Wanneer: 5 september van 10.00 tot 17.00 uur. (vanaf 15.30 installeren)

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de nieuwe orca’s,

Aanstaande zaterdag gaan de oudste kinderen van de dolfijnen verschepen naar het Baken waar zij geïnstalleerd zullen worden als orca’s.
Deze dag begint zoals normaal om 10.00 uur op de Golf. De nieuwe orca’s zullen op de golf opgehaald worden door de nieuwe orca staf en met een leuk programma naar het baken verschepen.
Tijdens deze dag staat er een leuk programma klaar voor de kinderen, een aantal dingen zijn deze dag  anders dan normaal.
Zoals boven genoemd begint deze dag op de golf om 10.00 uur, de kinderen moeten een lunch pakketje mee, extra droge kleding (!!!), regenkleding en een compleet uniform (uniform, das en dasring)
Tussen 15.30 en 16.00 uur zal het installeren beginnen op het baken. Installeren is een oude scoutingtraditie, de kinderen en stafleden krijgen dan een nieuw insigne voor de nieuwe speltak.
Om 17.00 uur is de komst afgelopen en worden alle kinderen opgehaald op het Baken.
Voor het installeren van de kinderen om 15.30 uur zijn alle ouder(s) en/of verzorger(s) uitgenodigd om erbij te zijn, het adres van het baken is Verlengde Hoogravenseweg 19, naast de roeiverenigingen.
We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie altijd mailen naar orcaleiding@wilhelmina.org
Met vriendelijke groet namens het orca stafteam,
Delaine