Zomerkamp Dolfijnen

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de dolfijnen,

Ook dit jaar gaan wij natuurlijk weer op zomerkamp met de dolfijnen, dit keer gaan we naar Rotterdam. Hier hebben wij een heel leuk scouting gebouw gevonden, aan het water en genoeg plek voor de kinderen om hun energie kwijt te kunnen. We hebben een leuk weekthema, leuke uitjes en leuke spellen voor de kinderen gepland.

Wie?: Dolfijnen
Wat?: Zomerkamp
Wanneer?: Van zaterdag 15 augustus, 12:00 uur tot vrijdag 21 augustus 12:00 uur
Waar?: p/a Langepad 47, 3062 CJ Rotterdam.
Kosten?: €120,00, uiterlijk 10 augustus
Meenemen?: Fiets + alle spullen van de paklijst & gezelligheid!
Inschrijven?: Uiterlijk 27 juni inschrijven: HIER

Op zaterdag 15 augustus verwachten wij jullie om 12:00 uur op de zomerkamplocatie. Na de aankomst kunnen de kinderen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) hun bedjes klaar leggen en om uiterlijk 13:00 uur zwaaien we alle ouder(s)/verzorger(s) uit.
Op vrijdag 21 augustus verwachten wij alle ouder(s)/verzorger(s) om 12:00 uur weer in Rotterdam om hun kinderen op te halen.
Ook dit jaar verzamelen we niet op de Golf, maar op het kampterrein, p/a Langepad 47, 3062 CJ Rotterdam.

We gaan er vanuit dat jullie eventueel onderling afspraken maken om met elkaar mee te rijden. Ook dit jaar is het weer de bedoeling dat de fietsen meegaan op kamp, voorzien van een degelijk slot. Mocht het een probleem zijn om je kind op zaterdag te brengen of met iemand mee te rijden, of het is een probleem om de fiets op het terrein te krijgen, neem dan contact op met de staf, dan kunnen we mogelijk bemiddelen.

Voor dit kamp dient iedereen zich uiterlijk 27 juni te hebben ingeschreven. Inschrijven kan via deze link Heeft je kind een allergie of een speciaal dieet, meld dit ook nog even extra in de opmerkingen bij het inschrijven van je kind.

De bijdrage voor het kamp is €120,00 euro. Dit bedrag dient uiterlijk 10 augustus overgemaakt te zijn op rekeningnummer NL17 INGB 000 56 89 346tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten o.v.v. “Zomerkamp 2015 + naam Dolfijn”.

Zouden jullie de gegevens van de gezondheidsformulieren willen controleren, zodat deze compleet en met de juiste gegevens aanwezig zijn op kamp?  Als het gezondheidsformulier al een keer is ingeleverd en er is sinds toen niks veranderd, dan hoeft deze niet opnieuw worden ingevuld.

Wij hopen een hele leuke week te hebben en de volgende dingen heb je daarvoor nodig:
Paklijst:

 • Fiets
 • Museumkaart (als u deze heeft)
 • Genoeg Kleren
  • Korte en lange broeken
  • T-shirts
  • (Fleece-)Truien
  • Genoeg ondergoed(!!) en sokken
  • Pyama
  • Zwemkleding en badlaken
 • Compleet uniform
 • Regenkleding
 • Jas
 • Toiletspullen (tandenborstel, tandpasta, shampoo, washandje, handdoek etc.)
 • Slaapzak
 • Matje en Kussen
 • Knuffels
 • Zaklamp
 • Zonnebrand en lipbalsem met minimaal factor 15
 • Iets voor op je hoofd
 • Leesboek/stripboek en spelletjes voor in de rustuurtjes
 • Plasticzak voor vuile wasWat gaan we NIET meenemen:
 • Geld
 • Zakmes en andere gevaarlijke spullen
 • Computerspelletjes, telefoons en andere elektronica

Snoep wordt bij aankomst in en grote bak gedaan en regelmatig uitgedeeld. Al het snoep dat de kinderen meenemen moeten ze dus delen met de hele groep.

Willen jullie om te voorkomen dat er spullen kwijt raken, overal de naam van je kind op zetten?Ook stellen wij het erg op prijs als het kind aanwezig is bij het inpakken van de tas, zodat ze weten wat ze mee hebben en dat ze zelf hun tas ook weer kunnen inpakken.

In geval van nood zijn Annelies en Delaine bereikbaar op hun mobiele telefoon. Één van de telefoons zal altijd aanstaan en voicemail zal regelmatig gecheckt worden. De telefoonnummer van hun en van de andere stafleden zal je via de mail ontvangen.

Let op!: alleen in geval van nood bellen!

Voor vragen over het kamp kan je altijd mailen naar dolfijnenleiding@wilhelmina.org

Wij kijken er uit naar dit zomerkamp!

Namens alle dolfijnenstaf die mee gaat op kamp