Dolfijnenweekend 12-13 juni

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouders en verzorgers van de dolfijnen,

Het dolfijnenweekend vindt plaats van vrijdag 12 tot zaterdag 13 juni. Wat houdt dolfijnenweekend in? Met dolfijnenweekend slapen alle dolfijnen een nachtje op de Golf, van vrijdag op zaterdag. Zaterdag hebben we de hele dag een programma en aan het einde van de middag sluiten we af met alle ouders erbij. We zullen dit weekend ook het fluitkoord proberen af te maken en anders een groot deel ervan te maken. Natuurlijk zullen we ook andere leuke activiteiten doen.

Wie: alle dolfijnen

Wat: dolfijnenweekend

Waar: De golf (ons gebouw aan de koningsweg)

Wanneer: 12 juni 19.30 tot 13 juni 15.00 (aansluitend instaleren)

Kosten: gratis

Inschrijven: op de site: http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/

Vrijdagavond verwachten we alle kinderen om 19.30 uur op de Golf, het is dus de bedoeling dat iedereen thuis al gegeten heeft. Op zaterdag verwachten wij alle ouders om 15.00 uur.

Rond 15.00 uur zullen we de middag afsluiten met het installeren van de nieuwe kinderen. Installeren is een oude scoutingtraditie, je krijgt dan de groepstekens, je speltakteken (denk bij een ‘teken’ aan iets wat eruit ziet als een insigne),een das en dasring.
De kinderen die geïnstalleerd worden zijn: David H, Dries, Guus, Janne, Sophie, Teun en Zina. Ik heb van Iris niet goed doorgekregen welke kinderen wel of niet geïnstalleerd zijn, dus mocht ik uw kind zijn vergeten, laat dat dan weten. 

Iedereen die geïnstalleerd wordt moet natuurlijk een uniform bij zich hebben. Deze kunnen bij de scoutshop in Utrecht gekocht worden. Let op: de openingstijden van de scoutshop zijn krap, check http://www.scoutshop-utrecht.nl/home/openingstijden

Wat moet je meenemen?

  • FIETS
  • Slaapmatje of luchtbed
  • Slaapzak
  • Pyjama
  • Toilettas
  • Kleren voor zaterdag
  • Uniform (alle kinderen, installeren is een plechtig gebeuren)

Wij hebben er alvast veel zin in, tot dan!

Groetjes, de dolfijnenstaf

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.