Scoutingloten

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de dolfijnen,

Jaarlijks vindt de Nationale Scoutingloterij plaats, wij doen hier als groep ook aan mee. De opbrengst van de loten verkoop gaat naar onze scouting vereniging, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds. Het geld wat we ophalen met de loten wordt direct geïnvesteerd in het programma van de dolfijnen. We kunnen er bijvoorbeeld spelmateriaal van kopen of uitstapjes maken.

De loten kunnen worden verkocht aan familie, vrienden, leraren, buren, etc. De loten kosten 2,50 per stuk en daarvan gaat 1,50 naar onze vereniging. Dit levert dus snel veel geld op.

Wie: Alle dolfijnen

Wat: Scoutingloten verkopen

Wanneer: 16 mei tot 27 juni

Ieder kind krijgt van ons in ieder geval 1 boekje, 10 loten, mee naar huis bij de opkomst van 16 mei. Deze dient verkocht te worden, mocht uw kind meer willen verkopen, kan dat natuurlijk altijd. We hebben als groep ook een prijs voor de 1e, 2e en 3e beste verkoper.

Als de loten verkocht zijn, lever je het geld bij ons in en kan je evt. nieuwe loten krijgen. Loten die niet verkocht worden kunnen weer ingeleverd worden. Loten die kwijt raken, dus niet verkocht en niet ingeleverd, kosten de groep geld. We verwachten dan ook dat als uw kind loten kwijt raakt u die loten koopt.

Mochten er nog vragen zijn horen we die graag!

Met vriendelijke groet,

Het dofijnenstafteam

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.