Pinksterkamp 2015 dolfijnen

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouders en/of verzorgers van de dolfijnen,

Van zaterdag 23 mei t/m maandag 25 mei is het weer zo ver: we gaan op Pinksterkamp! Dit is een kamp dat wordt gehouden bij Wijk bij Duurstede (dezelfde locatie als vorig jaar), samen met alle andere groepen van onze admiraliteit. In totaal zijn dit zo’n tien groepen. De varende speltakken doen wedstrijden in zeilen, roeien en wrikken en wij zullen met de dolfijnen laten zien hoe goed we zijn in alle spellen die georganiseerd zullen worden. Ook laten we zien hoe goed en hard we kunnen peddelen tijdens de Drakenbootrace!

Wat: Pinksterkamp
Waar: Wijk bij Duurstede, routebeschrijving komt online
Wanneer: van zaterdag 23 mei 11 uur t/m maandag 25 mei 12 uur
Kosten: €37,50 per Dolfijn
Aanmelden: voor 9 mei, via het deelnameformulier op http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/

De dolfijnen worden op zaterdagochtend 23 mei om 11 uur verwacht op het kampterrein bij Wijk bij Duurstede. De routebeschrijving komt op de site. We gaan er vanuit dat iedereen hier zelfstandig naartoe komt, en jullie eventueel afspraken maken om met elkaar mee te rijden. Mocht dit toch problemen opleveren, neem dan even contact op met de staf. Op maandag 25 mei is het kamp om ongeveer 12 uur weer afgelopen en kunnen de dolfijnen weer worden opgehaald.

De kosten voor dit kamp bedragen €37,50 en moeten worden overgemaakt naar NL17 INGB 000 56 89 346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten o.v.v. “Pinksterkamp 2015 + naam Dolfijn”

Daarnaast dienen de dolfijnen zich voor 9 mei aan te melden via het deelnameformulier op de website. Let op: schrijf je in bij de Dolfijnen, tweede in de lijst van kampen. We moeten als groep onze inschrijving naar de pinksterkamporganisatie rond 9 mei definitief maken. We realiseren ons dat dit kort dag is, maar wegens de reorganisatie binnen het stafteam, verdween pinksterkamp naar de achtergrond. Excuses hiervoor. Mocht uw kind niet mee gaan op kamp, horen wij graag een afmelding, zodat we 9 mei een compleet beeld hebben wie er wel en niet meegaan.

Paklijst

 • Uniform (compleet, dus blouse + das)
 • Luchtbed of matje
 • Slaapzak
 • Toilettas
 • Iets om te lezen
 • Zwemkleding en badhanddoek
 • Zwemschoentjes
 • Zonnebrand
 • Petje
 • Regenkleding en laarzen
 • Schoenen waar je goed op kunt rennen
 • Zaklamp
 • Genoeg warme kleren

We overnachten in tenten en hier blijven ook alle spullen liggen. Het kan wel eens zo zijn dat er een tas onder de tentflap verdwijnt in de regen, dus zorg er alsjeblieft voor dat de spullen waterdicht ingepakt zijn. Willen jullie er verder voor zorgen dat overal de naam van je kind opstaat? Dit om te voorkomen dat er spullen kwijtraken.
Tot slot is het verstandig om samen met je kind de tas in te pakken, zodat de kinderen weten wat ze bij zich hebben.

Gezondheidsformulier
Voordat je op kamp gaat, moet het gezondheidsformulier zijn ingevuld. Mocht dit nog niet gedaan zijn of zijn er de afgelopen tijd gegevens veranderd, vul dan een formulier in op de site: http://www.wilhelmina.org/inschrijven/gezondheidsformulier/ of geef de wijzigingen tijdig door!

Verzekeringen
De kampstaf wil jullie er op attent maken, dat wanneer het kampgeld betaald is en het gezondheidsformulier ingeleverd, de ouders hun kinderen toestemming geven om mee te gaan op kamp. Daarnaast gaan zij akkoord met de te nemen maatregelen door de kampstaf bij eventuele ongevallen of onvoorziene omstandigheden.
Tevens willen we jullie er op wijzen dat losse bezittingen van alle deelnemers niet verzekerd zijn door de Wilhelminagroep of scouting Nederland. Complete plunjezakken/tassen zijn dus wel verzekerd, maar losse bezittingen als brillen, portemonnees, horloges, etc dus niet.

In noodgevallen zijn wij te bereiken op onze mobiele telefoons waarvan de nummers nog per email zullen worden verstuurd.

We hebben er zin in!

Groeten,
De Dolfijnenstaf

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.