Jantje Beton 2015 Dolfijnen

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Wie?: Dolfijnen van de Wilhelminagroep
Wat?: Jantje Beton
Tijd?: 10:00 uur – 12:30 uur
Waar?: Op de Golf (Tenzij tegen bericht, lees de mail goed door!)
Wanneer?: Aanstaande zaterdag 14 maart 2015.

Zaterdag 14 maart gaan we collecteren voor Jantje Beton. We beginnen deze opkomst zoals normaal om 10 uur op de golf maar eindigen een half uurtje later dan normaal, 12:30 dus.

Wat is Jantje beton? Jantje Beton ondersteunt kinderen om hun eigen buurt leuker te maken. Samen met kinderen, gemeenten en andere betrokkenen zorgt Jantje Beton dat er gezonde schoolpleinen, speelbuurten en speelplekken komen, geïnspireerd op de wensen van kinderen uit de buurt.

Wij zijn in deze collecteweek ook fanatiek aan het collecteren, en dat is niet alleen voor Jantje Beton, want maar liefst de helft van de opbrengst gaat naar onze eigen groep! Ook de Dolfijnen doen dus mee.

AANSTAANDE ZATERDAG verzamelen we om 10:00 uur op DE GOLF, tenzij we een tegen bericht krijgen, aankomende week krijgen we de wijken die we mogen lopen door. Als er geen wijk in de buurt van de Golf tussen zit zullen we op een andere locatie beginnen. De kinderen zullen in kleine groepjes en onder begeleiding van een staflid langs de deuren gaan. Om 12:30 uur sluiten we weer af op De Golf. (Hiervoor geldt hetzelfde dat als we tegen bericht krijgen dit veranderd.)
We zullen zorgen voor wat drinken en een koek, maar we gaan niet uitgebreid lunchen met de kinderen.

LET OP! Omdat we de Golf verlaten, is het heel belangrijk dat je je afmeldt als je niet komt. Anders staan we zaterdag voor niets op je te wachten. Als je al een mail hebt gestuurd, is dit natuurlijk prima.

Met vriendelijke groet,
De dolfijnenstaf

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.