Groepsweekend 2015

Print Friendly, PDF & Email

Beste dokters en chirurgen van de Wilhelminagroep en hun ouder(s) en/of verzorger(s),

We gaan zoals elk jaar weer op groepsweekend. Tijdens dit weekend krijgen jullie een patiënt toegewezen en zullen jullie moeten ontdekken wat hem mankeert.

Wat: groepsweekend voor alle leden van de Wilhelminagroep
Waar: Land van Kleef, Loon op Zand
Wanneer: van vrijdag 6 maart 17.45 uur t/m zondag 8 maart 16.00 uur
Kosten: 55 euro per lid
Aanmelden: voor 14 februari, via het deelnameformulier op http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/

Aangezien we dit jaar in Nederland op kamp gaan, zullen we per auto naar de locatie rijden. We hebben dus veel ouder(s)/verzorger(s) nodig die rijden. We horen graag bij de inschrijving of u vrijdag en/of zondag kunt rijden We verzamelen om 17.45 op het baken en zullen vanaf daar in groepjes vertrekken.
We vertrekken om 18.00. We gaan ervan uit dat er al gegeten is. Er zal een auto-indeling zijn, dus kom op tijd, anders laat je een heel groepje wachten! We zullen zondag rond 16.00 weer op het Baken aankomen en kan iedereen weer naar huis.
Om deel te nemen aan het kamp, vragen we of iedereen zich wil inschrijven voor 14 februari via de site. Dit zodat er nog genoeg tijd is om voor iedereen vervoer te regelen.
De kosten van het kamp bedragen dit jaar €55,- euro. Het kampgeld dient overgemaakt te worden naar NL17 INGB 000 56 89 346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten onder vermelding van de naam van het kamp en de voornaam/achternaam van de deelnemer.

Paklijst:
– Slaapzak
– Hoeslaken
– Kussen
– Toilettas met tandenborstel, tandpasta en zeep/shampoo
– Ondergoed en sokken
– Pyjama
– Sloffen of slippers
– Zaklamp
– Regenkleding
– Laarzen of stevige (waterdichte) schoenen
– Warme trui
– Set droge kleren
– Uniform

Geld, alcohol, drugs, sigaretten, spelcomputers, Ipods ed en mobieltjes zijn niet toegestaan. Zeeverkenners mogen hun telefoon meenemen maar deze wordt ingenomen als er niet aan de regels gehouden wordt! Snoep mag mee mits dit wordt uitgedeeld.

Schrijf je snel in! Dit groepsweekend wil je niet missen!

Nog vragen?
Mail naar annelies.wijga@wilhelmina.org

Groeten,
De organisatie

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.