Stadsroeitocht 2014

Print Friendly, PDF & Email

Beste Wilhelmina’s

Zaterdag 1 November is het weer stadsroeitocht, de traditionele afsluiting van het vaarseizoen. De Matrozen der Wilde Vaart zullen een programma aanbieden voor de gehele dag in het thema van film en cinema. Alle jeugdleden worden om 10:00 uur verwacht op ’t Baken. De lunch zal voor hun verzorgd worden en zelfs het avondeten wordt zal worden vervaardigd door de zeer capabele handen der Loodsen. Vanaf 19:00 uur zijn ook alle ouders welkom om mee te doen aan ons avondprogramma, wat zal bestaan uit een geweldige bingo en diverse nevenactiviteiten. Er zullen hapjes en drankjes zijn, tegen een kleine vergoeding uiteraard, en op deze manier kunt u allen ook weer eens bijpraten met lot-en/of leeftijdsgenoten. Vanuit de diepste dankbaarheid van ons groepshart verzoeken wij jullie dan ook om met leuke bingoprijzen te komen. Op die manier helpt u uzelf, de groep en uw medemens. De avond zal worden afgerond rond 21:00 uur.

Niet vergeten mee te nemen voor de kinderen:

Uniform, extra kleren (je weet maar nooit), zeil-/regenpak, bingoprijzen!

 

Namens de Wilde Vaart en haar begeleiding.

-Mattijs

 

Mattijs
Over

Hoi, ik ben Mattijs en ik ben actief bij de zeeverkennerstaf. Doordeweeks woon ik in Rotterdam en ga ik daar naar de zeevaartschool. In het weekend reis ik af naar Utrecht om in de eerste plaats naar scouting te gaan en daarnaast ook nog af en toe iets met mijn ouders en zusje te doen. Ik ben begin 2012 bij de groep gekomen door slinkse marketing trucjes van Pieter, waar ik hem nog steeds heel erg dankbaar voor ben. Op diezelfde manier hebben Pieter en ik nu mijn zusje, Iris, bij de groep weten te lokken als dolfijnenstaf.