Herfstkamp Wilde Vaart 2014

Print Friendly, PDF & Email

Ahoy Matrozen! We gaan weer op herfstkamp deze herfstvakantie! Destination: de inmiddels vertrouwede Vinkeveense Plassen. We vertrekken zaterdag 18 oktober van ’t Baken en komen daar woensdag 22 oktober weer terug. Mochten er vragen zijn, jullie weten ons te vinden.

Wat Herfstkamp
Wie Matrozen der Wilde Vaart
Kosten €80
Aanmelden http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/
Wanneer 18 t/m 22 oktober
Tijd vertrek Zaterdag 08:30 ‘t Baken
Tijd terugkomst 22 oktober rond 17:00 uur.
Waar Jachthaven Bonn. Adres: Winkeldijk 25 3645 AP De Ronde Venen.

 

Kampgeld: De kosten voor het kamp bedraagt €80,-. Graag dit voor  11 oktober over te maken op gironummer 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners o.v.v. “Herfstkamp 2014 + naam lid”.

Ik ga er van uit dat jullie geen paklijst meer nodig hebben. Denk er aan om alles goed en waterdicht in te pakkenNeem wat te lunchen mee voor de sleep zaterdag.

Verboden zijn: drugs, alcohol, tabak en wapens

Noodnummers

De noodnummers zijn die van Pieter en Mattijs. Heb je deze niet, vraag deze even bij een gewone opkomst of per mail. Wij willen u verzoeken om alleen in geval van NOOD te bellen. Er zal altijd een telefoon aan staan en de voicemail zal regelmatig gecheckt worden.

Mochten er vragen zijn over het herfstkamp dan kan je altijd mailen of bellen!

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Mattijs
Over

Hoi, ik ben Mattijs en ik ben actief bij de zeeverkennerstaf. Doordeweeks woon ik in Rotterdam en ga ik daar naar de zeevaartschool. In het weekend reis ik af naar Utrecht om in de eerste plaats naar scouting te gaan en daarnaast ook nog af en toe iets met mijn ouders en zusje te doen. Ik ben begin 2012 bij de groep gekomen door slinkse marketing trucjes van Pieter, waar ik hem nog steeds heel erg dankbaar voor ben. Op diezelfde manier hebben Pieter en ik nu mijn zusje, Iris, bij de groep weten te lokken als dolfijnenstaf.

Getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , ,