Dolfijnenweekend 11-12 juli

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouders en verzorgers van de dolfijnen,

Onderstaande brief is ook al gemaild, maar hierbij nog een keer alle informatie op een rij op de website.

Het dolfijnenweekend vindt plaats van vrijdag 11 tot zaterdag 12 juli. Dit is meteen ook de laatste opkomst van het seizoen, we gaan dus logerend het jaar uit!

Wat houdt dolfijnenweekend in? Met dolfijnenweekend slapen alle dolfijnen een nachtje op de Golf, van vrijdag op zaterdag. Zaterdag hebben we de hele dag een programma en aan het einde van de middag sluiten we af met alle ouders erbij.

Vrijdagavond verwachten we alle kinderen om 19.30 uur op de Golf, het is dus de bedoeling dat iedereen thuis al gegeten heeft. We zullen dan een kampvuur maken en spelletjes doen. Op zaterdag verwachten wij alle ouders om 15.00 uur.

Rond 15.00 uur zullen we de middag afsluiten met het installeren van de nieuwe kinderen. Installeren is een oude scoutingtraditie, je krijgt dan de groepstekens, je speltakteken (denk bij een ‘teken’ aan iets wat eruit ziet als een insigne),een das en dasring.
De kinderen die geïnstalleerd worden zijn; Wies, Anne en Alexandr.

Iedereen die geïnstalleerd wordt moet natuurlijk een uniform bij zich hebben. Deze kunnen bij de scoutshop in Utrecht gekocht worden. Let op: de openingstijden van de scoutshop zijn krap, check www.scoutshop-utrecht.nl

Wat moet je meenemen?

  • Slaapmatje of luchtbed
  • Slaapzak
  • Pyjama
  • Toilettas
  • Kleren voor zaterdag
  • Uniform (alle kinderen, installeren is een plechtig gebeuren)

Er zijn geen kosten verbonden aan dit weekend, die zitten namelijk al bij de jaarlijkse contributie inbegrepen.
Wij hebben er alvast veel zin in, tot dan!

Groetjes, de dolfijnenstaf

Irene
Over

Irene is bij de Wilhelminagroep actief als teamleider van de dolfijnenstaf.