zomerkamp Orca’s

Print Friendly, PDF & Email

Beste Orca’s, ouders en/of verzorgers,

Het belooft weer een super vet zomerkamp te worden! De staf heeft in ieder geval er al erg veel zin in. Hieronder alle belangrijke informatie.

Wij vertrekken zaterdag 19 juli om 8.00u en de Orca’s kunnen opgehaald worden op ouderdag voor de zeeverkenners zondag 27 juli van 12.00 tot 17.00

De routebeschrijving zal apart bij de programmabrieven komen te staan!

Kosten: De kosten voor het kamp bedragen €135 en moeten voor 5 juli worden overgemaakt op ING-rekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten o.v.v. “kamp + jaar + naam”

Noodtelefoonnummers:

De noodtelefoonnummers zullen we apart mailen. Wij willen u verzoeken om allen in geval van NOOD te bellen. Er zal altijd een telefoon aan staan. De voicemail zal regelmatig gecheckt worden.

Paklijst:
•Compleet uniform (incl. das, dasring, fluitenkoord, juiste insignes (en blauwe broek))
Geen uniform is zwemmen!!!
•Warme kleding (liever veel lagen dan een dikke trui)
•Korte broeken, t-shirts
•Regen kleding/Zeil kleding
Regenkleding moet goed zijn. Tijdens de trektocht kan het zomaar een hele dag regen en de boten zijn open, dus dan zit je de hele dag in een natte boot. Test de regenkleding eerst even of spuit het nog in met waterafstotende spray (als dat mag).
•Zwemkleding, zwembroek/pak, zwemhanddoek
•Schoenen (meerderen is erg aan te raden voor als er een paar nat wordt), laarzen/bergschoenen, slippers (op kampterrein mag niet op bloten voeten gelopen worden), zwemschoenen (op de bodem ligt soms glas of schermen stenen).
•Ondergoed, sokken
•Theedoek (er moet zelf afgewassen en afgedroogd worden op kamp!)
•Toiletspullen (elektrische tandenborstel kan niet opgeladen worden), washanddoek
•Zaklamp (erg handig)
•Slaapspullen, luchtbed/ matje, slaapzak
•Leesgerei, stripboeken en/ of boek
•Zakgeld (max €10,-)
•Snoep (wanneer dit meegenomen wordt verwachten wij dat het ook uitgedeeld wordt)

Dit alles waterdicht verpakt. Hou er ook rekening mee dat de tassen in een boot liggen. Verpakken in plastic tassen of vuilniszakken helpt niet, want die scheuren. Pas ook op met breekbare spullen, want er wordt regelmatig op de tassen gezeten.

Verboden zijn:     drugs, alcohol, sigaretten, wapens en slecht weer.

Meenemen van telefoons of andere elektrische apparatuur is niet verstandig, de kans dat het nat of kapot gaat is groot. Telefoons meenemen is überhaupt alleen toegestaan voor de bootsen en kwartiers. Daarnaast is het niet toegestaan om naar huis te bellen op kamp zonder weten van de staf.

Voordat je op kamp gaat moet er gezondheidsformulier zijn ingevuld per lid. Wanneer deze niet is ingevuld kan men niet op kamp. Het gezondheidsformulier kunt u vinden op de site onder “inschrijvingen”.

Tevens moet iedereen zich voor 5 juli aanmelden via de site bij het deelnameformulier onder “inschrijvingen”.
Verzekeringen:

De kampstaf wil jullie en je ouders er op attent maken, dat wanneer het kampgeld betaald is en het gezondheidsformulier ingeleverd, de ouders hun kinderen toestemming geven, om mee te gaan op kamp. Daarnaast gaan zij akkoord met de te nemen maatregelen door de kampstaf bij eventuele ongevallen of onvoorziene omstandigheden. Het is dus belangrijk dat het gezondheidsformulier in ingevuld en up-to-date blijft, mochten er verandering zijn vul dan opnieuw een formulier in.

Tevens willen we jullie er op wijzen dat losse bezittingen van alle opvarenden niet verzekerd zijn door de Wilhelminagroep of scouting Nederland. Complete plunjezakken/tassen zijn dus wel verzekerd, maar losse bezittingen als brillen, portemonnees, horloges, etc dus niet.

groetjes,

jullie Orca staf

Robbe
Over

Robbe is bij de Wilhelminagroep actief als staflid van de Zeeverkenners. ik ben lid van de wilhelminagroep sinds mijn 8e, toen was ik ooit mee wezen kijken met mijn vriendjes (zo onder andere Pjotr) en was meteen verkocht. in het 1e jaar op 't baken bij de orca's hadden wij een geweldig orca staf team, bestaande uit Wieke en Sal. zij hadde iedere zaterdag een special programma voor de Orca's. bij de zeeverkenners ben ik begonnen bij de meerkoeten. daar werd ik vaandaan geroofd toen er een nieuwe boots nodig was. sinds dien ben ik als zeehond verder gegaan. na 1 jaar als wilde vaart ben ik de uitdaging aangegaan om orcastaf te worden. dit heb ik vervolgens 3 jaar volgehouden. en dan komen we bij de zeeverkenners staf. hier ben ik nu samen met Fransje dit jaar schipper met een geweldig nieuw team. wil je nou nog meer van mij weten, vraag het dan eens aan mij.