Pinksterkamp 2014 – Dolfijnen

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouders en/of verzorgers van de dolfijnen,

Van zaterdag 7 juni t/m maandag 9 juni is het weer zo ver: we gaan op Pinksterkamp! Dit is een kamp dat wordt gehouden bij Wijk bij Duurstede (andere locatie dan vorig jaar), samen met alle andere groepen van onze admiraliteit. In totaal zijn dit zo’n tien groepen. De varende speltakken doen wedstrijden in zeilen, roeien en wrikken en wij zullen met de dolfijnen laten zien hoe goed we zijn in alle spellen die georganiseerd zullen worden. Ook laten we zien hoe goed en hard we kunnen peddelen tijdens de Drakenbootrace!

De dolfijnen worden op zaterdagochtend 7 juni om 11 uur verwacht op het kampterrein bij Wijk bij Duurstede. De routebeschrijving staat op de site. We gaan er vanuit dat iedereen hier zelfstandig naartoe komt, en jullie eventueel afspraken maken om met elkaar mee te rijden. Mocht dit toch problemen opleveren, neem dan even contact op met de staf. Op maandag 9 juni is het kamp om ongeveer 12 uur weer afgelopen en kunnen de dolfijnen weer worden opgehaald.

De kosten voor dit kamp bedragen €37,50 en moeten uiterlijk 24 mei worden overgemaakt op ING-rekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten o.v.v. “Pinksterkamp 2013 + naam Dolfijn”

Daarnaast dienen de dolfijnen ook voor 24 mei worden aangemeld via het deelnameformulier op de website: http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/

Paklijst

 • Uniform (compleet, dus blouse + das)

 • Luchtbed of matje

 • Slaapzak

 • Toilettas

 • Iets om te lezen

 • Zwemkleding en badhanddoek

 • Zonnebrand

 • Regenkleding en laarzen

 • Schoenen waar je goed op kunt rennen

 • Zaklamp

 • Genoeg warme kleren

We overnachten in tenten en hier blijven ook alle spullen liggen. Het kan wel eens zo zijn dat er een tas onder de tentflap verdwijnt in de regen, dus zorg er alsjeblieft voor dat de spullen waterdicht ingepakt zijn. Willen jullie er verder voor zorgen dat overal de naam van je kind opstaat? Dit om te voorkomen dat er spullen kwijtraken.

Tot slot is het verstandig om samen met je kind de tas in te pakken, zodat de kinderen weten wat ze bij zich hebben.

Gezondheidsformulier

Voordat je op kamp gaat, moet het gezondheidsformulier zijn ingevuld. Als er de afgelopen tijd gegevens zijn veranderd, geef dit dan tijdig door!

Verzekeringen

De kampstaf wil jullie en je ouders er op attent maken, dat wanneer het kampgeld betaald is en het gezondheidsformulier ingeleverd, de ouders hun kinderen toestemming geven om mee te gaan op kamp. Daarnaast gaan zij akkoord met de te nemen maatregelen door de kampstaf bij eventuele ongevallen of onvoorziene omstandigheden.

Tevens willen we jullie er op wijzen dat losse bezittingen van alle deelnemers niet verzekerd zijn door de Wilhelminagroep of scouting Nederland. Complete plunjezakken/tassen zijn dus wel verzekerd, maar losse bezittingen als brillen, portemonnees, horloges, etc dus niet.

In noodgevallen zijn wij te bereiken op onze mobiele telefoons waarvan de nummers nog per email zullen worden verstuurd.

We hebben er zin in!

Groeten,

De Dolfijnenstaf

Irene
Over

Irene is bij de Wilhelminagroep actief als teamleider van de dolfijnenstaf.