Eindejaarsopkomst 2013

Print Friendly, PDF & Email

Eindejaarsopkomst 2013

Het is weer die tijd van het jaar dat alles op zijn einde dreigt te komen. Zo ook dit jaar en daarbij de eerste helft van dit seizoen. We vieren de laatste opkomst van dit jaar met een super spannend programma. In de ochtend moet er gewerkt worden door de zeeverkenners en orca’s, onderhoud doet zichzelf niet. Na de pauze komen de dolfijnen naar ’t Baken en gaan we beginnen met het laatste spel van 2013.

Mysterie, intriges en raadsels en verborgen informatie, met jullie scherpe waarnemingsvaardigheden en creatieve oplossingen zorgen jullie er voor de overgang van het oude en saaie 2013 naar het spannende en nog niet gedefineerde 2014.

Met andere woorden, het wordt geweldig! Zorg dat je er bent.

Wie:                                                                      Dolfijnen, Orca’s en Zeeverkenners

Datum:                                                                14 december 2013

Begin tijd:                                                           10:00 uur voor de orca’s en zeeverkenners

                                                                               13:30 uur voor de dolfijnen

Eind tijd:                                                             16:00 uur voor iedereen

Waar:                                                                   Op ‘t Baken

Boots en kwartier nemen mee:                      Fototoestellen (of cameratelefoons), 2 per bak.

Zijn er vragen, neem dan contact op met de staf van de betreffende speltak via de site.

Vriendelijke groet en een gelukkig nieuw jaar!

De staf

Mattijs
Over

Hoi, ik ben Mattijs en ik ben actief bij de zeeverkennerstaf. Doordeweeks woon ik in Rotterdam en ga ik daar naar de zeevaartschool. In het weekend reis ik af naar Utrecht om in de eerste plaats naar scouting te gaan en daarnaast ook nog af en toe iets met mijn ouders en zusje te doen. Ik ben begin 2012 bij de groep gekomen door slinkse marketing trucjes van Pieter, waar ik hem nog steeds heel erg dankbaar voor ben. Op diezelfde manier hebben Pieter en ik nu mijn zusje, Iris, bij de groep weten te lokken als dolfijnenstaf.

Getagd met ,