Kampdata en speciale activiteiten 2013-2014

Print Friendly, PDF & Email
Datum Activiteit Wat is het?
14 december Eindejaarsopkomst Een activiteit met de hele groep (dus ook alle   andere speltakken) om het jaar af te sluiten. Dit duurt meestal de hele   dag, tot ’s avonds.
7,8,9 maart Groepsweekend Een weekend lang spelletjes doen met alle leden van   de hele groep, dus met zeker 80 mensen op kamp! De kinderen   worden onderverdeeld in kleine groepjes, waarin ze tegen de   andere groepjes zullen strijden.
22 maart NL doet Klussen op de Golf in en om het gebouw. Van 10.00   tot 12.30 aanmelden kan via www.NLdoet.nl
7,8,9 juni Pinksterkamp Een kamp met alle waterscoutinggroepen van onze   admiraliteit (een soort regio). De Zeeverkenners en Orca’s doen zeil-,   roei- en wrikwedstrijden, de dolfijnen bewijzen zichzelf tegenover   andere groepen in de vorm van spelletjes. Ook wordt er door de dolfijnen fanatiek   gekanood.
4-5 juli Dolfijnenweekend Een nachtje slapen op de Golf, van vrijdag op   zaterdag. Op vrijdag doen we een spel en houden we meestal kampvuur. Op   zaterdag doen we een leuke activiteit, op de Golf of ergens anders.
23-29 augustus ZOMERKAMP! Met de dolfijnen een weekje weg naar een ander   scoutinggebouw. Spelletjes doen in een spannend thema, en de   omgeving verkennen op de fiets.
Irene
Over

Irene is bij de Wilhelminagroep actief als teamleider van de dolfijnenstaf.