Stadsroeitocht 2013: superhelden

Print Friendly, PDF & Email

Beste orca’s, zeeverkenners en hun ouder(s)/verzorger(s),

De aliëns hebben gepland om  op 2 november de wereld over te nemen. Jullie gaan met je eigen bak proberen de wereld te redden met behulp van verschillende superhelden!

Jullie worden om 10.00 uur verwacht op ’t Baken. Kom in je coolste superheldenoutfit voor extra punten! Vergeet geen lunchpakketje mee te nemen.

’s Avonds is er natuurlijk weer een supervette bingo waar mooie prijzen te winnen zijn! Heb je zelf leuke spullen die je niet meer nodig hebt? Neem deze dan mee voor de bingo zodat we er iemand anders blij mee kunnen maken. Afgeven (het liefst niet ingepakt) kan in het Wilde Vaart hok.

We willen de ouders graag uitnodigen vanaf 18.30 uur om mee te spelen met de bingo. Goed om te weten: de eerste bingoronde is gratis. Daarna kost een bingokaart 50 cent. Ook is de bar open; fris kost 50 cent, bier een euro.

Het zal tot ongeveer 21:00 duren. We hopen jullie allemaal te zien!

Groetjes, De Wilde Vaart

Eefje
Over

Eefje is bij de Wilhelminagroep actief als begeleidster van de Wilde Vaart - daarnaast maakt zij zich sterk voor de programmaontwikkeling binnen de groep en is ze de drijvende kracht achter ons instructieprogramma waarbij (jeugd)leden hun CWO's kunnen halen. Zie ook de CWO-site van de Wilhelminagroep voor meer informatie.