Zomerkampbrief 2013

Print Friendly, PDF & Email

 

Beste ORCA’S, ouders en/of verzorgers,

 

Het hele jaar door hebben we gezwoegd en geploeterd om onze winkels te vullen met producten. Dit is niet voor niks geweest, want nu kunnen de winkels eindelijk geopend worden. Maar aangezien alle winkels op het zelfde moment opengaan zal het vechten worden om de klandizie. Een echte supermarktoorlog  zal uitbreken!

Om te zien wie deze oorlog zal winnen nodigen wij alle zeeverkenners en orca’s van harte uit op ons super vette zomerkamp.

 

Inpakken:            vrijdag 19 juli (alle ZV + staf)

Vertrek:                 zaterdag 20 juli om 8.00u

Ophalen:               zondag 28 juli van 12.00 tot 17.00. Dit is tevens de ouderdag. U kunt uw kind gedurende de dag ophalen of natuurlijk nog even blijven hangen en wellicht een rondje mee zeilen met uw kind!

 

De routebeschrijving zal apart bij de programmabrieven komen te staan!

 

Kosten:  De kosten voor het kamp bedragen €135 en moeten voor 6 juli worden overgemaakt op ING-rekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten o.v.v. “kamp + jaar + naam”

 

Noodtelefoonnummers:

De noodtelefoonnummers zullen we apart mailen. Wij willen u verzoeken om allen in geval van NOOD te bellen. Er zal altijd een telefoon aan staan.

 

Paklijst:                 Compleet uniform (incl. das, dasring, fluitenkoord en blauwe broek) is VERPLICHT

Warme kleding (liever veel lagen dan een dikke trui)

Advies: 2 a 3 truien, 2 lange broeken, geen jas die niet 100% water dicht is. Beter een trui onder je regen/zeil jas dan een grote, onhandige warme jas.

Korte broeken, t-shirts

Regen kleding. Het liefst een zeil jas/broek, anders een goed regenpak.

Zwemkleding, zwembroek/pak, zwemhanddoek, zwemschoenen

Schoeisel: Bergschoenen of laarzen, semi-waterdichte schoenen, slippers

Ondergoed, sokken

Theedoek(en). Iedereen neemt theedoeken mee om te afwassen. Vergeet de theedoek niet.

Toiletspullen, washanddoek (Advies: 1 kleine en 1 grote)

Zaklamp! Met voorkeur een klein pocket zaklampje of hoofdkamp.

Slaapspullen, luchtbed/ matje, slaapzak

Leesgerei, stripboeken en/ of boek

Zakgeld (max €10,-)

Snoep (wanneer dit meegenomen wordt verwachten wij dat het ook uitgedeeld wordt)

En over het algemeen. Alles kan nat worden. Let op met kleding die moeilijk droog worden. Het kan soms lastig zijn dingen droog te krijgen. Vooral schoenen. Het terrein kan drassig en soppig zijn. Schoenen droog krijgen is niet makkelijk. Hoe beter de schoen water dicht zijn hoe beter.

Alle kleding kan ook vies worden, geef geen nieuwe of nette kleding mee.

 

Dit alles waterdicht verpakt. Bij voorkeur een waterdichte tas en de inhoud ook nog in verschillende plastic tasjes. Zou blijft alles ook bij uitpakken droog. We slapen in tenten, dus het kan ook in de tent vochtig worden.

 

Verboden zijn:     drugs, alcohol, sigaretten, wapens, elektrische apparatuur en slecht weer.

 

Voordat je op kamp gaat moet er gezondheidsformulier zijn ingevuld per lid. Wanneer deze niet is ingevuld kan men niet op kamp. Het gezondheidsformulier kunt u vinden op de site onder “inschrijvingen”.

Tevens moet iedereen zich voor 12 juli aanmelden via de site bij het deelnameformulier onder “inschrijvingen”.

 

Verzekeringen:

De kamstaf wil jullie en je ouders er op attent maken, dat wanneer het kampgeld betaald is en het gezondheidsformulier ingeleverd, de ouders hun kinderen toestemming geven, om mee te gaan op kamp. Daarnaast gaan zij akkoord met de te nemen maatregelen door de kampstaf bij eventuele ongevallen of onvoorziene omstandigheden.

Tevens willen we jullie er op wijzen dat losse bezittingen van alle opvarenden niet verzekerd zijn door de Wilhelminagroep of scouting Nederland. Complete plunjezakken/tassen zijn dus wel verzekerd, maar losse bezittingen als brillen, portemonnees, horloges, etc dus niet.

Pjotr
Over

Zeeverkenners schipper.