Opening vaarseizoen 13 april

Print Friendly, PDF & Email

Yeaaa!

Na veel werk aan de boten is het eindelijk gelukt, de boten zijn af! Het was een rot winter. Het weer wilde maar niet mee zitten. Te lang koud en nat weer. Gelukkig waren er een aantal bikkels die de laatste paar dagen naast de normale zaterdag zijn gaan verven.

Vandaag zijn de namen op de boot gezet en het ziet er prachtig uit.

Ik kan dus met veel plezier aankondigen dat zaterdag 13 april het vaarseizoen kan worden geopend. Vrijdag 12 april gaat de staf/WV/loodsen/Bootsen de boten te water laten.

Opening vaarseizoen wordt gevierd daar gezellig je boot zeil klaar te maken en voor het eerst te kunnen zeilen. We gaan ook lekker tapas maken met ze alle, zodat we ’s avonds lekker kunnen eten. Als kerst op de taart gaan we de avond afsluiten met een geweldige playback show. Laat mij (Pjotr) weten welke nummer ik moet hebben of neem zelf muziek mee zodat je een geweldige show met je bak kan geven. Overdag kan je samen oefen en wees gerust (je mag playbacken 😉 Of neem contact op met je bakslieden en bereid deze show voor tot in de puntjes.

Heb er zin in en tot zaterdag.

De opkomst is van 11:00 tot 20:00

EN LET OP

Opening VAARSEIZOEN, dus neem je UNIFORM (COMPLEET) mee!

Anders ga je zwemmen met het mooie (maar toch frisse) weer.

Wilhelminagroep Ondersteuning

Wilhelminagroep Ondersteuning is ons team van webmasters, postmasters en actievelingen op het Wilhelmina Internet!