Wilde Vaart naar de brandweer

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0106Hoe ziet een brandweerboot eruit? En wat staat er allemaal op een brandweerwagen? De Wilde Vaart wilde het graag weten want zij varen komend seizoen in een brandweer- en een politieboot. De lelieschouw wordt omgedoopt tot brandweervaartuig 67; de lelievlet tot politieboot 703.

Om alles tot op de bodem uit te zoeken heeft de Wilde Vaart een ochtendje gekeken bij de heren van brandweerkazerne Tolsteeg. Benieuwd naar het fotoverslag? Kijk dan hier.

Eefje
Over

Eefje is bij de Wilhelminagroep actief als begeleidster van de Wilde Vaart - daarnaast maakt zij zich sterk voor de programmaontwikkeling binnen de groep en is ze de drijvende kracht achter ons instructieprogramma waarbij (jeugd)leden hun CWO's kunnen halen. Zie ook de CWO-site van de Wilhelminagroep voor meer informatie.