Wilhelminagroep Nieuwsupdate

Print Friendly, PDF & Email

Beste oud-leden, leden en ouders,

2012 was voor de Wilhelminagroep een fantastisch FEEST jaar. Het 75-jarig bestaan is door en met alle leden, ouders en oud-leden van de groep groots gevierd, hulde hiervoor aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Aanbouw/botenloods

Om de komende 75 jaar ook met net zoveel enthousiasme door te kunnen gaan wordt er hard gewerkt aan de toekomst van onze groep. Dit doet de groep door te investeren in stafleden, programma’s, kampen om zodoende de leden een ontzettend mooie tijd te geven. Grote wens van onze groep is om op een droge plek bootonderhoud aan onze vloot te kunnen doen en een goede opslag te hebben (ipv de huidige zeecontainers) voor ons boot –en kampmateriaal.

Hiervoor zijn plannen in de maak, zie: http://www.wilhelmina.org/nieuwbouw/

Het huidige stichtingsbestuur wat sinds 2012 is aangetreden heeft besloten om dit project prioriteit te geven. Om deze plannen echter te realiseren hebben we tijdelijk extra denkkracht, kennis en tijd nodig. Wat wij zoeken zijn ouders/verzorgers die competenties hebben aangaande:

  • Exploitatie begrotingNaamloos
  • Aanbestedingen / bouwaanvragen
  • Communicatie, intern –en extern
  • Aanvraag zonnepanelen, duurzaam bouwen
  • Sponsoring/ crowdfunding/ fondsenwerving

Qua tijdsbesteding denken wij aan een invulling van ongeveer 5 dagdelen in het komend jaar, uiteraard is meer mogelijk én welkom. Aangezien de Wilhelminagroep niet werkt met een systeem waarbij ouders automatisch worden ingedeeld voor hand- en spandiensten doen wij via deze weg een beroep op uw inzet en vrije tijd.

U kunt hiervoor contact opnemen met Mike  via ons algemene contactformulier

NLdoet, zaterdag 16 maart

Naamloos2Een andere actie waarbij wij uw hulp kunnen gebruiken is NLdoet.Wij willen op zaterdag 16 maart als alle leden op groepsweekend zijn twee klussen gaan aanpakken op ’t Baken en op de Golf. Hiervoor zijn wij op zoek naar ouders die éénmalig hiervoor hun handen uit de mouwen willen steken. Inschrijven hiervoor kan via de website van Nldoet.

 

Voor de klus op de Golf in de ochtend: http://www.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=5780352

Voor de klus op ’t Baken in de middag: http://www.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=5884769

 Mocht u echt helemaal los willen gaan dan kunt u ook voor beide klussen zich aanmelden.

 

Als laatste nog een paar interessante data voor 1e helft 2013:

  • Zaterdag overdag 20 april schoonmaak/klusdag ’t Baken
  • Vrijdagavond 28 juni Ouderavond & Algemene Ledenvergadering

Nog meer leuk nieuws tenslotte

Last but not least zijn wij uitgeroepen tot de DE leukste vereniging van Utrecht. Lijkt mij geen toeval met zulke leuke, enthousiaste, gemotiveerde staf die elke week weer alles uit de kast haalt om een geweldig programma neer te zetten. Wij willen echter nu ook DE leukste vereniging van de PROVINCIE Utrecht worden. Stem daarom wederom op ons en steun daarmee gelijk de stichting KIKA: http://leukstevereniging.nl/verkiezing/1/stem/?sk=d2lsaGVsbWluYWdyb2Vw

 

Met vriendelijke groet,

Naamloos3

 

 

 

 

 

Wilhelminagroep Zeeverkenners

Mike van Kuik

 

 

 

 

 

 

Mike
Over

Mike maakt zich sterk voor de nieuwbouw en alle projecten bij onze groep. Mike is lid jarenlang als staflid, teamleider en ook als voorzitter actief geweest bij onze groep.