Dolfijnendisco 11 januari

Print Friendly, PDF & Email

 Lieve Dolfijnen,

Feest! Op vrijdag 11 januari vieren we met alle dolfijnen het nieuwe jaar op het Baken. Jullie worden om 18:30 verwacht in je meest feestelijke kleding, aldaar jullie zullen worden vermaakt met muziek en spelletjes. Om 20:30 worden jullie weer opgehaald door je ouders. Jullie kunnen dan nog even een half uurtje feesten met de zeeverkenners: hun gala begint om 20:00.

De Wilde Vaart draait de muziek en zij willen graag weten wat voor muziek jullie leuk vinden. Heb je iets wat je graag wilt horen, mail dit dan naar dolfijnenstaf@wilhelmina.org, dan zeggen wij dit tegen de DJs.

Wij gaan er vanuit dat iedereen komt, maar mocht dit toch niet lukken, meld je je dan even af bij de dolfijnenstaf?

Omdat deze activiteit op vrijdagavond valt, vervalt de opkomst van 12 januari, de dag erna. Jullie zijn op die dag wel allemaal welkom om te toosten op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsborrel op het Baken. Meer informatie hierover volgt nog.

Wie, wat, waar?

Wie:                   Alle Dolfijnen en staf

Wat:                   Dolfijnendisco

Waar:                 Het Baken: Verlengde Hoogravenseweg 19 Utrecht (naast de roeiverenigingen)

Wanneer:           Vrijdag 11 januari, 18:30-20:30 – 12 januari geen opkomst!

Kosten:              Geen   

 

Tot dan, en alvast veel plezier met oud&nieuw!

De Dolfijnenstaf

Wilhelminagroep Ondersteuning

Wilhelminagroep Ondersteuning is ons team van webmasters, postmasters en actievelingen op het Wilhelmina Internet!