Groepsweekend 2012

Print Friendly, PDF & Email

Groepsweekend 2012

Het is weer bijna zover, het groepsweekend! In het weekend van 16, 17 18 maart gaan we met de hele groep, dus dolfijnen, orca’s, zeeverkenners, wilde vaart, loodsen, stam en de staf op kamp. We gaan dit jaar weer naar België! Op 17 maart wordt in Ierland en Amerika het feest van de beschermheilige St. Patrick gevierd. Het thema van dit groepsweekend is daarom St. Patricks Day!

 

Wie: Alle leden van de Wilhelminagroep

Wat: Groepsweekend 2012

Waar: Kinrooi, België

Wanneer: vrijdag 16 maart 18.30 tot zondag 18 maart 17.45

Kosten: 55 euro per lid

 

Paklijst:

– Slaapzak

– Kussensloop

– Onderlaken

– Knuffel

– Toilettas (tandenborstel, tandpasta en zeep/shampoo)

– Washandje

– Handdoek

– Pyjama

– Ondergoed

– Sokken

– Sloffen of slippers voor binnen

– Laarzen of stevige waterdichte schoenen

– Set kleren

– Groepsvest

– Uniform

– Zaklamp

– Lees-stripboek

– Voor leden jonger dan 14 jaar: kopie legitimatiebewijs (inleveren bij de staf)

– Voor leden van 14 en ouder hun eigen legitimatiebewijs (inleveren bij de staf)

 

We slapen in gebouwen met bedden dus hoef je geen matje mee te nemen. Maar het is wel verplicht om een onderlaken en een kussensloop mee te nemen. Het is verboden om muziekspelers, mobieltjes, spelcomputers, geld, drugs, sigaretten en SNOEP mee te nemen. Alleen de bootsten mogen hun mobiele telefoon meenemen.

We vertrekken vanaf het BAKEN (Verlengde Hoogravenseweg 19). Net als vorig jaar zal de dubbeldekker bus niet het bruggetje over gaan naar het Liesbospark. De bus zal blijven staan op de liesbosweg, waar we allemaal verzamelen. Iedereen moet bij de bus verzamelen, maar kom je met de fiets dan kan je, je fiets bij het Baken stallen. De bus staat vanaf 18.30 uur klaar. Voordat je de bus in gaat moet je aangemeld zijn bij de des betreffende leiding die dit bij houdt.

We vertrekken vrijdag 16 maart om 19.00 uur!!! WEG is WEG = PECH!!!

Iedereen moet voor vertrek thuis gegeten hebben. We eten niet in de bus.

Het jeugdverblijf waar wij naar toe gaan heet de woutershof in Kinrooi, België. Dit is net over de grens bij Weert.

Het groepsweekend vraagt erg veel voorbereiding. Wij moeten dan ook uiterlijk drie weken van te voren, op 25 februari, weten hoeveel leden meegaan. Leden die niet bijtijds zijn opgegeven kunnen niet mee! U kunt uw kind(eren) nu al aanmelden voor het groepsweekend! Ga naar www.wilhelmina.org en vul het formulier in.

Het kampgeld dient overgemaakt te worden op girorekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten onder vermelding van Groepsweekend 2012 en de voornaam/achternaam van de deelnemer. Indien u gebruik maakt van onze U-pas regeling dan moet u het volle bedrag van het groepsweekend over maken. De U-pas heeft alleen effect op de contributie niet op het kampgeld.

 

We hopen natuurlijk dat iedereen mee gaat!

Voor vragen kunt u terecht bij onderstaande stafleden.

 

Josca 06-15329199

Paul 06-17626416

Pjotr 06-11566783

Renee 06-33509122

 

 

 

 

Groepsweekend 2012

Print Friendly, PDF & Email

Groepsweekend 2012

Het is weer bijna zover, het groepsweekend! In het weekend van 16, 17 18 maart gaan we met de hele groep, dus dolfijnen, orca’s, zeeverkenners, wilde vaart, loodsen, stam en de staf op kamp. We gaan dit jaar weer naar België! Op 17 maart wordt in Ierland en Amerika het feest van de beschermheilige St. Patrick gevierd. Het thema van dit groepsweekend is daarom St. Patricks Day!

 

 

Wie: Alle leden van de Wilhelminagroep

Wat: Groepsweekend 2012

Waar: Kinrooi, België

Wanneer: vrijdag 16 maart 18.30 tot zondag 18 maart 17.45

Kosten: 55 euro per lid

 

 

Paklijst:

 

– Slaapzak

– Kussensloop

– Onderlaken

– Knuffel

– Toilettas (tandenborstel, tandpasta en zeep/shampoo)

– Washandje

– Handdoek

– Pyjama

– Ondergoed

– Sokken

– Sloffen of slippers voor binnen

– Laarzen of stevige waterdichte schoenen

– Set kleren

– Groepsvest

– Uniform

– Zaklamp

– Lees-stripboek

– Voor leden jonger dan 14 jaar: kopie legitimatiebewijs (inleveren bij de staf)

– Voor leden van 14 en ouder hun eigen legitimatiebewijs (inleveren bij de staf)

 

 

We slapen in gebouwen met bedden dus hoef je geen matje mee te nemen. Maar het is wel verplicht om een onderlaken en een kussensloop mee te nemen. Het is verboden om muziekspelers, mobieltjes, spelcomputers, geld, drugs, sigaretten en SNOEP mee te nemen. Alleen de bootsten mogen hun mobiele telefoon meenemen.

We vertrekken vanaf het BAKEN (Verlengde Hoogravenseweg 19). Net als vorig jaar zal de dubbeldekker bus niet het bruggetje over gaan naar het Liesbospark. De bus zal blijven staan op de liesbosweg, waar we allemaal verzamelen. Iedereen moet bij de bus verzamelen, maar kom je met de fiets dan kan je, je fiets bij het Baken stallen. De bus staat vanaf 18.30 uur klaar. Voordat je de bus in gaat moet je aangemeld zijn bij de des betreffende leiding die dit bij houdt.

We vertrekken vrijdag 16 maart om 19.00 uur!!! WEG is WEG = PECH!!!

 

Iedereen moet voor vertrek thuis gegeten hebben. We eten niet in de bus.

Het jeugdverblijf waar wij naar toe gaan heet de woutershof in Kinrooi, België. Dit is net over de grens bij Weert.

Het groepsweekend vraagt erg veel voorbereiding. Wij moeten dan ook uiterlijk drie weken van te voren, op 25 februari, weten hoeveel leden meegaan. Leden die niet bijtijds zijn opgegeven kunnen niet mee! U kunt uw kind(eren) nu al aanmelden voor het groepsweekend! Ga naar www.wilhelmina.org en vul het formulier in.

Het kampgeld dient overgemaakt te worden op girorekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten onder vermelding van Groepsweekend 2012 en de voornaam/achternaam van de deelnemer. Indien u gebruik maakt van onze U-pas regeling dan moet u het volle bedrag van het groepsweekend over maken. De U-pas heeft alleen effect op de contributie niet op het kampgeld.

 

We hopen natuurlijk dat iedereen mee gaat!

Voor vragen kunt u terecht bij onderstaande stafleden.

 

Josca 06-15329199

Paul 06-17626416

Pjotr 06-11566783

Renee 06-33509122

 

 

 

 

Groepsweekend 2012

Print Friendly, PDF & Email

Groepsweekend 2012

Het is weer bijna zover, het groepsweekend! In het weekend van 16, 17 18 maart gaan we met de hele groep, dus dolfijnen, orca’s, zeeverkenners, wilde vaart, loodsen, stam en de staf op kamp. We gaan dit jaar weer naar België! Op 17 maart wordt in Ierland en Amerika het feest van de beschermheilige St. Patrick gevierd. Het thema van dit groepsweekend is daarom St. Patricks Day!

Wie: Alle leden van de Wilhelminagroep

Wat: Groepsweekend 2012

Waar: Kinrooi, België

Wanneer: vrijdag 16 maart 18.30 tot zondag 18 maart 17.45

Kosten: 55 euro per lid

Paklijst:

Slaapzak

Kussensloop

Onderlaken

Knuffel

Toilettas (tandenborstel, tandpasta en zeep/shampoo)

Washandje

Handdoek

Pyjama

Ondergoed

Sokken

Sloffen of slippers voor binnen

Laarzen of stevige waterdichte schoenen

Set kleren

Groepsvest

Uniform

Zaklamp

Lees-stripboek

Voor leden jonger dan 14 jaar: kopie legitimatiebewijs (inleveren bij de staf)

Voor leden van 14 en ouder hun eigen legitimatiebewijs (inleveren bij de staf)

We slapen in gebouwen met bedden dus hoef je geen matje mee te nemen. Maar het is wel verplicht om een onderlaken en een kussensloop mee te nemen. Het is verboden om muziekspelers, mobieltjes, spelcomputers, geld, drugs, sigaretten en SNOEP mee te nemen. Alleen de bootsten mogen hun mobiele telefoon meenemen.

We vertrekken vanaf het BAKEN (Verlengde Hoogravenseweg 19). Net als vorig jaar zal de dubbeldekker bus niet het bruggetje over gaan naar het Liesbospark. De bus zal blijven staan op de liesbosweg, waar we allemaal verzamelen. Iedereen moet bij de bus verzamelen, maar kom je met de fiets dan kan je, je fiets bij het Baken stallen. De bus staat vanaf 18.30 uur klaar. Voordat je de bus in gaat moet je aangemeld zijn bij de des betreffende leiding die dit bij houdt.

We vertrekken vrijdag 16 maart om 19.00 uur!!! WEG is WEG = PECH!!!

Iedereen moet voor vertrek thuis gegeten hebben. We eten niet in de bus.

Het jeugdverblijf waar wij naar toe gaan heet de woutershof in Kinrooi, België. Dit is net over de grens bij Weert.

Het groepsweekend vraagt erg veel voorbereiding. Wij moeten dan ook uiterlijk drie weken van te voren, op 25 februari, weten hoeveel leden meegaan. Leden die niet bijtijds zijn opgegeven kunnen niet mee! U kunt uw kind(eren) nu al aanmelden voor het groepsweekend! Ga naar www.wilhelmina.org en vul het formulier in.

Het kampgeld dient overgemaakt te worden op girorekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners te Houten onder vermelding van Groepsweekend 2012 en de voornaam/achternaam van de deelnemer. Indien u gebruik maakt van onze U-pas regeling dan moet u het volle bedrag van het groepsweekend over maken. De U-pas heeft alleen effect op de contributie niet op het kampgeld.

We hopen natuurlijk dat iedereen mee gaat!

Voor vragen kunt u terecht bij onderstaande stafleden.

Josca 06-15329199

Paul 06-17626416

Pjotr 06-11566783

Renee 06-33509122