Dolfijnendisco vrijdag 16 december

Print Friendly, PDF & Email

Dolfijnendisco

 

Op vrijdag 16 december staat het lustrumgala gepland voor alle leden van de Wilhelminagroep. Omdat een gala voor ons wel heel officieel is, en ook een beetje te laat, zullen wij met alleen de Dolfijnen eerder bij elkaar komen om er een feestje van te maken!

Trek je feestkleren maar aan, want we gaan dansen op muziek van een echte DJ, we doen discospelletjes en we houden een Prom verkiezing. Voor deze verkiezing zullen wij alle spullen meenemen die nodig zijn om jezelf te versieren en mooi te maken.

 

Voor onze disco hebben we wel nog leuke muziek nodig. Weet je dus leuke liedjes, geef de titel en artiest dan aan ons door en wij zullen zorgen dat het gedraaid wordt. Het is het handigst om dit via de mail te doen: dolfijnenleiding@wilhelmina.org

 

Onderstaand vinden jullie alle informatie die jullie nodig hebben:

 

Wat:                     Dolfijnendisco

Wanneer:           vrijdag 16 december

Hoe laat:             18:30 – 20:30

Wie:                     Alle Dolfijnen

Waar:                   Het Baken (Verlengde Hoogravenseweg 19, Utrecht)

 

Tot dan!

 

De Dolfijnenstaf