Stadsroeitocht

Print Friendly, PDF & Email

Beste Orca’s en Zeeverkenners,

De b zit weer in de maand, en dat kan maar één ding betekenen: BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Net herfstkamp gehad, nog één lekopkomst en dan hebben we de boten nog maar één opkomst nodig en dat is voor de STADSROEITOCHT. De laatste vaaropkomst van het jaar, want hierna gaan de boten weer de kant op!

Het wordt een dag vol gezelligheid, leuke spelletjes en natuurlijk vooral één groot feest!
We weten hoe leuk vorig jaar was, maar we gaan ons best doen om het dit jaar nog veel leuker te maken voor jullie.

Je wordt op zaterdag 5 november om 10:00 verwacht op het baken. Let er vooral op dat je warme kleding aan doet! Als de avond weer valt komt er zoals elk jaar natuurlijk weer een super vette bingo, waar mooie prijzen te winnen zijn. Heb je zelf leuke spullen die je niet meer nodig hebt, neem deze dan mee voor de bingo zodat we er iemand anders blij mee kunnen maken.

We willen de ouders graag uitnodigen vanaf 18:30 om te genieten van de leuke toneelstukjes van jullie kinderen, en om mee te spelen met de bingo.

De avond zal afgelopen zijn rond 20:30.

We hopen jullie met zijn allen dan te zien,
Het supervette stadsroeitocht organisatie team.