Opening nieuwe Golf en Lustrumjaar

Print Friendly, PDF & Email

Opening nieuwe Golf & Opening Lustrumjaar

 

De Golf (het gebouw van de Dolfijnen)  is vernieuwd en is 6 meter groter geworden,  waarvan 3 meter speelruimte en 3 meter opslag. Door hulp van ouders, oud-leden en leden hebben we dit samen kunnen realiseren.  Daarnaast begint ons lustrumjaar, de Wilhelminagroep (1937-2012) bestaat  75 jaar en daarom organiseren we een knallende dag voor alle leden en is er na afloop een Barbecue voor leden, oud-leden en ouders.

De barbecue is ook bij de Golf en is om iedereen te bedanken die geholpen heeft aan de Golf. Verder is het natuurlijk gewoon leuk om met z’n alle te barbecueën en kunnen ouders is een keer rustig met iedereen praten.

Omdat barbecueën niet goedkoop is vragen wij  voor  de barbecue  5 euro p.p.  Daarnaast krijgt u van ons de eerste twee drankjes gratis. 

Als u komt naar de barbecue graag voor 20 augustus opgeven via de mail peussen@xs4all.nl vermeldt  dan met hoeveel personen en of het gaat om kinderen of volwassenen.  Het geld kunt u overmaken naar ING-rekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners o.v.v  BBQ 3 sept. + naam.

 

 

Datum:                3 september 2011

Waar:                   bij de Golf  (adres: Koningsweg 310, Utrecht)

Tijden:                                 13.00-16.00 voor  Dolfijnen/orca’s/ Zeeverkenners/WV/Loodsen/Staf

                               17.00-21.00 BBQ voor leden, oud-leden en ouders.      

 

Mvg,

Paul Eussen

Namens de lustrumcommissie

Opening nieuwe Golf en Lustrumjaar

Print Friendly, PDF & Email

Opening nieuwe Golf & Opening Lustrumjaar

 

De Golf (het gebouw van de Dolfijnen)  is vernieuwd en is 6 meter groter geworden,  waarvan 3 meter speelruimte en 3 meter opslag. Door hulp van ouders, oud-leden en leden hebben we dit samen kunnen realiseren.  Daarnaast begint ons lustrumjaar, de Wilhelminagroep (1937-2012) bestaat  75 jaar en daarom organiseren we een knallende dag voor alle leden en is er na afloop een Barbecue voor leden, oud-leden en ouders.

De barbecue is ook bij de Golf en is om iedereen te bedanken die geholpen heeft aan de Golf. Verder is het natuurlijk gewoon leuk om met z’n alle te barbecueën en kunnen ouders is een keer rustig met iedereen praten.

Omdat barbecueën niet goedkoop is vragen wij  voor  de barbecue  5 euro p.p.  Daarnaast krijgt u van ons de eerste twee drankjes gratis. 

Als u komt naar de barbecue graag voor 20 augustus opgeven via de mail peussen@xs4all.nl vermeldt  dan met hoeveel personen en of het gaat om kinderen of volwassenen.  Het geld kunt u overmaken naar ING-rekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners o.v.v  BBQ 3 sept. + naam.

 

 

Datum:                3 september 2011

Waar:                   bij de Golf  (adres: Koningsweg 310, Utrecht)

Tijden:                                 13.00-16.00 voor  Dolfijnen/orca’s/ Zeeverkenners/WV/Loodsen/Staf

                               17.00-21.00 BBQ voor leden, oud-leden en ouders.      

 

Mvg,

Paul Eussen

Namens de lustrumcommissie

Opening nieuwe Golf en Lustrumjaar

Print Friendly, PDF & Email

Opening nieuwe Golf & Opening Lustrumjaar

 

De Golf (het gebouw van de Dolfijnen)  is vernieuwd en is 6 meter groter geworden,  waarvan 3 meter speelruimte en 3 meter opslag. Door hulp van ouders, oud-leden en leden hebben we dit samen kunnen realiseren.  Daarnaast begint ons lustrumjaar, de Wilhelminagroep (1937-2012) bestaat  75 jaar en daarom organiseren we een knallende dag voor alle leden en is er na afloop een Barbecue voor leden, oud-leden en ouders.

De barbecue is ook bij de Golf en is om iedereen te bedanken die geholpen heeft aan de Golf. Verder is het natuurlijk gewoon leuk om met z’n alle te barbecueën en kunnen ouders is een keer rustig met iedereen praten.

Omdat barbecueën niet goedkoop is vragen wij  voor  de barbecue  5 euro p.p.  Daarnaast krijgt u van ons de eerste twee drankjes gratis. 

Als u komt naar de barbecue graag voor 20 augustus opgeven via de mail peussen@xs4all.nl vermeldt  dan met hoeveel personen en of het gaat om kinderen of volwassenen.  Het geld kunt u overmaken naar ING-rekening 56.89.346 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners o.v.v  BBQ 3 sept. + naam.

 

 

Datum:                3 september 2011

Waar:                   bij de Golf  (adres: Koningsweg 310, Utrecht)

Tijden:                                 13.00-16.00 voor  Dolfijnen/orca’s/ Zeeverkenners/WV/Loodsen/Staf

                               17.00-21.00 BBQ voor leden, oud-leden en ouders.      

 

Mvg,

Paul Eussen

Namens de lustrumcommissie