Sinterklaasintocht 2010

Print Friendly, PDF & Email

De Sinterklaasintocht

 

 

 

Ook dit jaar gaan we met de dolfijnen kijken naar de sinterklaas intocht.                                Deze is op zaterdag 13 november 2010.

 

De opkomst zal beginnen om 11.00 uur op de Golf, vanaf de Golf vertrekken we per boot naar de Weerdsluis. Onderweg hopen we de boot van sinterklaas tegen te komen. Bij de sluis kijken we naar de toespraak van de Sint. Vervolgens leggen we ergens aan om te kijken naar de intocht op straat. Om 16.00 uur zal de opkomst afgelopen zijn en kunnen de kinderen weer op de Golf opgehaald worden.

Het is de bedoeling dat de kinderen een lunchpakketje met drinken meenemen, hun uniform aan doen en ze moeten gewone schoenen aan, dus geen laarzen. Verder kan het erg koud worden, dus zorg ervoor dat de dolfijnen warm zijn aangekleed (handschoenen, mutsen), verstandig is ook om regenpakken mee te hebben. Voor de veiligheid zorgen wij er voor dat alle dolfijnen een zwemvest aan hebben.

 

Mvg,

De Dolfijnenleiding

 

 

Opkomsttijden     : van 10 tot 12 uur

Locaties                : Golf, Koningsweg 310

                                 Het Baken, Verlengde Hoogravenseweg 19

Algemene website               : www.wilhelmina.org

E-mail                    : dolfijnenleiding@wilhelmina.org