Stadsroeitocht 2010

Print Friendly, PDF & Email

Wilhelminagroep Zeeverkenners, Stadsroeitocht

Zaterdag 6 november 2010
10:00 – 20:30

Beste Orca’s en Zeeverkenners,

Zoals elk jaar komt er weer een einde aan het vaarseizoen.  De boten gaan weer uit het water en er worden nieuwe rollers, krabbers en potten verf aangeschaft. Voordat het verffeest weer mag beginnen en iedereen zijn verfkleren weer uit de kast trekt, organiseert de Wilde Vaart dit jaar weer de stadsroeitocht.
Een dag vol waanzin, spectaculaire spelletjes en gezelligheid! Omdat de Orca’s en Zeeverkenners elke week een dagje met een beestje omgaan vonden wij het leuk om jullie een dagje mee te nemen naar de kinderboerderij! Trek dus allemaal je mooiste boerderij kleren aan!

Je wordt op zaterdag 6 November om 10:00 verwacht op ’t Baken.
Hier zal de Wilde Vaart jullie allemaal hartelijk verwelkomen en een heerlijke oerhollandsche lunch verzorgen voor jullie. Omdat het in November nogal koud kan worden moet je natuurlijk wel je warme kleding meenemen.

In de avond is traditie getrouw weer de Beesten-bingo, met ongelofelijke prijzen die jullie vanaf thuis meenemen. Dit kan het passé speelgoed zijn van 2009, een cadeau van je verjaardag waar je niks meer mee doet of een tas vol met videobanden die je al 100den keren hebt gezien. Kortom; de dingen die je niet meer gebruikt, zolang het maar geen echte rotzooi is. Om het allemaal een beetje spannend te houden (zodat niemand echt weet wat ze krijgen) willen wij vragen of jullie de cadeautjes ook willen inpakken.

De ouders mogen hier natuurlijk ook bij zijn, de toneelstukjes met aansluitend de Beesten-bingo begint om 18:30.

Omdat de Wilde boeren weer vroeg naar bed moeten na deze drukke dag, zal de avond afgelopen zijn rond 20:30.

 

Groetjes,

Jullie Wilde Vaart (Annelies, Josca, Pjotr, Robbe, Rakesh en Camiel).

Stadsroeitocht 2010

Print Friendly, PDF & Email

Wilhelminagroep Zeeverkenners, Stadsroeitocht

Zaterdag 6 november 2010
10:00 – 20:30

Beste Orca’s en Zeeverkenners,

Zoals elk jaar komt er weer een einde aan het vaarseizoen.  De boten gaan weer uit het water en er worden nieuwe rollers, krabbers en potten verf aangeschaft. Voordat het verffeest weer mag beginnen en iedereen zijn verfkleren weer uit de kast trekt, organiseert de Wilde Vaart dit jaar weer de stadsroeitocht.
Een dag vol waanzin, spectaculaire spelletjes en gezelligheid! Omdat de Orca’s en Zeeverkenners elke week een dagje met een beestje omgaan vonden wij het leuk om jullie een dagje mee te nemen naar de kinderboerderij! Trek dus allemaal je mooiste boerderij kleren aan!

Je wordt op zaterdag 6 November om 10:00 verwacht op ’t Baken.
Hier zal de Wilde Vaart jullie allemaal hartelijk verwelkomen en een heerlijke oerhollandsche lunch verzorgen voor jullie. Omdat het in November nogal koud kan worden moet je natuurlijk wel je warme kleding meenemen.

In de avond is traditie getrouw weer de Beesten-bingo, met ongelofelijke prijzen die jullie vanaf thuis meenemen. Dit kan het passé speelgoed zijn van 2009, een cadeau van je verjaardag waar je niks meer mee doet of een tas vol met videobanden die je al 100den keren hebt gezien. Kortom; de dingen die je niet meer gebruikt, zolang het maar geen echte rotzooi is. Om het allemaal een beetje spannend te houden (zodat niemand echt weet wat ze krijgen) willen wij vragen of jullie de cadeautjes ook willen inpakken.

De ouders mogen hier natuurlijk ook bij zijn, de toneelstukjes met aansluitend de Beesten-bingo begint om 18:30.

Omdat de Wilde boeren weer vroeg naar bed moeten na deze drukke dag, zal de avond afgelopen zijn rond 20:30.

 

Groetjes,

Jullie Wilde Vaart (Annelies, Josca, Pjotr, Robbe, Rakesh en Camiel).