Scouts2Day

Print Friendly, PDF & Email

Scouts2Day

 

Zaterdag 15 mei

15:00 – 19:45

 

Beste ouders en/ of verzorgers, orca’s en zeeverkenners,

 

Scouts2day is de dag waarop alle scouts tussen de 7 en 23 jaar en hun leiding gezamenlijk vieren dat Scouting in Nederland 100 jaar bestaat. Dat is een spannend en groots evenement en in Utrecht!

 

Op zaterdag 15 mei verzamelen we met zijn allen op het jaarbeursplein om 15:00. Daarvandaan vertrekken we naar het park Transwijk, waar we ongeveer om 15.35 worden verwacht. Nadat we allemaal grootse activiteiten hebben gedaan in het park lopen we terug naar de jaarbeurshallen om te genieten van een spetterende show. Dan eindigen we weer om 19:45 op het jaarbeursplein.

 

Voor nadere informatie kun je de website raadplegen: http://scouts2day.scouting.nl/Home

 

De kosten voor dit evenement worden voor een deel door de groep betaald. Per deelnemer wordt gevraagd €10,- over te maken op gironummer 335932 t.a.v. stichting Wilhelminagroep te Houten o.v.v. “Scouts2Day + naam”. Dit bedrag moet tevens voor vrijdag 2 april zijn betaald.

 

De kosten zijn exclusief lunchpakketje, maar wel inclusief avondeten.

 

Kleed je goed op het weer en neem je feestmuts mee!

 

Tot dan!

De orca- en zeeverkennersstaf

Scouts2Day

Print Friendly, PDF & Email

Scouts2Day

 

Zaterdag 15 mei

15:00 – 19:45

Beste ouders en/ of verzorgers, orca’s en zeeverkenners,

Scouts2day is de dag waarop alle scouts tussen de 7 en 23 jaar en hun leiding gezamenlijk vieren dat Scouting in Nederland 100 jaar bestaat. Dat is een spannend en groots evenement en in Utrecht!

Op zaterdag 15 mei verzamelen we met zijn allen op het jaarbeursplein om 15:00. Daarvandaan vertrekken we naar het park Transwijk, waar we ongeveer om 15.35 worden verwacht. Nadat we allemaal grootse activiteiten hebben gedaan in het park lopen we terug naar de jaarbeurshallen om te genieten van een spetterende show. Dan eindigen we weer om 19:35 op het jaarbeursplein.

Voor nadere informatie kun je de website raadplegen: http://scouts2day.scouting.nl/Home

De kosten voor dit evenement worden voor een deel door de groep betaald. Per deelnemer wordt gevraagd €10,- over te maken op gironummer 335932 t.a.v. stichting Wilhelminagroep te Houten o.v.v. “Scouts2Day + naam”. Dit bedrag moet tevens voor vrijdag 2 april zijn betaald.

De kosten zijn exclusief lunchpakketje, maar wel inclusief avondeten.

Kleed je goed op het weer en neem je feestmuts mee!

Tot dan!

De orca- en zeeverkennersstaf